Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Ο Προμηθέας είναι ότι πιο υγιές υπάρχει σε αυτό το άθλιο Ελληνικό μπάσκετ”

“Ο Προμηθέας είναι ότι πιο υγιές υπάρχει σε αυτό το άθλιο Ελληνικό μπάσκετ”

sorotos kostis koroivos se nikaia

Κώστας Σορώτος αποθέωσε τον Μάκη Γιατρά μετά την επική πρόκριση του Προμηθέα στους τελικούς της Basket League. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των Πατρινών, ενώ ανέφερε και ότι ο Προμηθέας είναι ότι πιο υγιές υπάρχει σε αυτό το άθλιο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Ο Προμηθέας είναι ότι πιο υγιές υπάρχει σε αυτό το άθλιο Ελληνικό μπάσκετ. Εγώ όμως θέλω να σταθώ στον προπονητή του , τον Μάκη και να γράψω κάποιες κουβέντες μέσα από τη ψυχή μου. Μάκη χίλια μπράβο όχι μόνο για τη νίκη αλλά γιατί οι νίκες σου είναι νίκες των κανονικών προπονητών , αυτών που ξεκίνησαν από τα ανοιχτά γήπεδα, αυτών που φάγανε τη ζωή τους στις μικρές κατηγορίες παλεύοντας με τους παίκτες τους για το καλύτερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτών που δεν φοβούνται να τσαλακωθούν, αυτών που είναι σοβαροί και όχι σοβαροφανείς, αυτών που έφτασαν σκαλί σκαλί ψηλά και όχι αυτών που φυτευτήκανε από μανατζερικά και δημοσιογραφικά κατεστημένα.

Είναι νίκη των προπονητών που μιλάνε σαν άνθρωποι κανονικοί, που πάνω από όλα είναι άνθρωποι που κάνουν πρώτα από όλα ανθρώπινες σχέσεις και δεν είναι βουτηγμένοι στις δημόσιες σχέσεις και στα νταραβέρια……

Μάκη οι κανονικοί προπονητές αυτοί που επαναλαμβάνω φάγανε τη ζωή τους στα γήπεδα και εξελιχθήκανε μέσα από τη διαδρομή τους και όχι μέσα από τα νταβατζηλίκια και τα κωλομπαριλίκια στη δικαίωση σου δικαιώθηκαν και αυτοί, όσοι έχουν απομείνει και δεν έχουν σβήσει από κάποιους φυτεμένους αλεξιπτωτιστές…….Πολλά μπράβο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…