Κεντρική Διεθνή “Ο Λάσο είναι ένας θρύλος, έχει μεγάλο μέλλον στη Ρεάλ”

“Ο Λάσο είναι ένας θρύλος, έχει μεγάλο μέλλον στη Ρεάλ”

Λάσο

Ο Διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, μιλώντας στην Ισπανική εφημερίδα “Αs” έπλεξε το εγκώμιο το Πάμπλο Λάσο, χαρακτηρίζοντας τον θρύλο του συλλόγου.

Παράλληλα, απάντησε σε όσα γράφονται για τον κόουτς της Βασίλισσας και το ενδιαφέρον των Σαν Αντόνιο Σπερς, που τον θέλουν για αντικαταστάτη του Μεσίνα, λέγοντας ότι μπορεί να μείνει όσο θέλει στην Μαδρίτη, υπονοώντας ότι η όποια απόφαση είναι δική του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν τον Καμπάτσο να μετακομίζει στο ΝΒΑ, λέγοντας ότι ο Αργεντινός είναι Madritista και δεν πρόκειται να φύγει.

Αναφερόμενος στον Πάμπλο Λάσο δήλωσε:

«Έχω κουραστεί να το λέω, ο Λάσο θα είναι στη Μαδρίτη για όσο καιρό θέλει ο ίδιος. Δεν θα έχουμε ξανά προπονητή σαν αυτόν, ο οποίος μας έδωσε τόσα πολλά. Είναι η ιστορία αυτού του συλλόγου και ένας θρύλος, όπως είναι και η ομάδα. Προβλέπω ότι θα έχει μεγάλο μέλλον εδώ».

Για τον Καμπάτσο είπε:«Ο Φακού (Καμπάτσο) είναι Madridista και θα μείνει για πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετό».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Βασίλισσας είπε:

«Είμαι χαρούμενος που τα είπε αυτά. Το μέλλον μου; Δεν βλέπω τόσο πολύ μπροστά, έτσι είμαι, για αυτό νοιώθω μεγαλύτερη περηφάνια για τον δρόμο παρά για τους τίτλους, αλλά είμαι χαρούμενος με τα 17 τρόπαια που έχω. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, δύο τετραετίες και μερικοί πολιτικοί θα έλεγαν ότι είναι αρκετά, αλλά δεν είμαι πολιτικός, είμαι προπονητής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…