Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Καμιά ομάδα δεν θέλει να είναι στο παρκέ με τέτοια ζέστη”

“Καμιά ομάδα δεν θέλει να είναι στο παρκέ με τέτοια ζέστη”

argyris pedoulakis

Το Περιστέρι πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης, καθώς επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το ματς ανέφερε ότι δεν έχει καμία χρησιμότητα η σειρά και σημείωσε ότι καμία ομάδα δεν θέλει μ΄αυτήν τη ζέστη να είναι στο παρκέ.

Αναλυτικά:

“Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ λόγω της κούρασης αλλά είχαμε πιο καθαρό μυαλό. Ψάξαμε τον αμαρκάριστο παίκτη και κέρδισε ο πιο τυχερός. Η ΑΕΚ έβαλε σουτ στο τρανζίσιον εμείς το βάλαμε στο τέλος. Ο Γκρέι είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος σουτέρ. Δεν θέλαμε να πάει το παιχνίδι στην παράταση και να έχουμε μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Θέλαμε να ρισκάρουμε να κερδίσουμε και να χάσουμε με ένα τρίποντο. Ήταν επάνω του ο Ξανθόπουλος, ένας εξαιρετικός αμυντικός και εκτέλεσε τρίποντο.

Δεν έχει χρησιμότητα η σειρά από την στιγμή που ο Προμηθέας θα πάει στο Eurocup. Οι ομάδες θα μπορούσαν να είχαν παλέψει πιο σκληρά. Καμία ομάδα δεν θέλει με αυτή τη ζέστη να είναι μέσα στα γήπεδα. Εμείς θέλουμε να έχουμε ενεργούς τους παίκτες μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …