Κεντρική Ελλάδα “Είχε έρθει πρόταση από το ΝΒΑ, δεν έχω πρόταση για την Ελλάδα…” (vid)

“Είχε έρθει πρόταση από το ΝΒΑ, δεν έχω πρόταση για την Ελλάδα…” (vid)

giannis bourousis

Για το… παρελθόν του και το κεφάλαιο ΝΒΑ, καθώς και για την προοπτική να επιστροφής στην Ελλάδα, μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Ελληνας σέντερ αρχικά είπε στο “Eurohoops Show” για την πρόταση να μετακομίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου:

“Έγινε το 2009 και δεν πήγα για να μείνω άλλο ένα χρόνο στην Ευρώπη και πάμε τη χρονιά πριν πάω στον Παναθηναϊκό, οι Γουόριορς είχαν στείλει τα χαρτιά, τα διαβατήρια… Δεν πήγα, γιατί τα ζύγισα τα πράγματα, το συμβόλαιο ήταν το μίνιμουμ, τα λεφτά ήταν μηδέν ουσιαστικά τότε. Από εκεί και πέρα, όταν ήρθα εδώ πριν από δύο μήνες πώς πήγε ο Μοτεγιούνας στους Σπερς, εγώ έπαιξα άλλες δέκα μέρες.

Ήρθε μία ομάδα από το ΝΒΑ, είχε συμφωνήσει ο μάνατζέρ μου χωρίς να το ξέρω, για τα playoffs. Δε λέω την ομάδα γιατί δεν είναι σωστό. Εμένα μου το είπε όταν ήρθα στην Αθήνα πως ήμουν άτυχος, γιατί δεν έβγαλα την κάρτα εργασίας. Ηταν ομάδα που μπήκε στα playoffs, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο”.

Για την προοπτική επιστροφής στην Ελλάδα:Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην Κίνα, εγώ προσωπικά θα κοιτάξω την Ευρώπη. Στην Ελλάδα δεν μπορώ να γυρίσω γιατί δεν έχω πρόταση, αλλά θα κοιτάξω να πάω στην Ισπανία που μου αρέσει”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…