Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έδωσα προφορικά την παραίτησή μου στον Πρέλεβιτς, πώς είναι δυνατόν να πάμε στον Καραμάνο;”

“Έδωσα προφορικά την παραίτησή μου στον Πρέλεβιτς, πώς είναι δυνατόν να πάμε στον Καραμάνο;”

karamperis gia ola 1 e1558451532202

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης δεν φαίνεται καθόλου “ζεστός” για την περίπτωση του Γιώργου Καραμάνου και στάθηκε στην ανάγκη να προσεγγιστεί ο Ιβάν Σαββίδης. Παράλληλα, τόνισε πως υπέβαλλε την παραίτησή του, αλλά αυτό έγινε σε προφορικό επίπεδο, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να του μεταφέρει πως πρέπει να… περιμένει.

“Έχουμε δίπλα μας το βουνό και πάμε αλλού; Πως είναι δυνατόν;”, σχολίασε αρχικά ο Καραμπέρης στον “FOCUS FM 103,6″και πρόσθεσε για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ: “Αυτοί που προσέγγισαν το προηγούμενο διάστημα τον κ. Σαββίδη δεν το έκαναν με το σωστό τρόπο. Δεν κατηγορώ κανέναν και ειδικά τον Μπάνε Πρέλεβιτς που όλα αυτά τα χρόνια μπήκε σε δύσκολη κατάσταση, υπογράφοντας για τις υποχρεώσεις.

Ο κ. Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει υπερβολικά τον ΠΑΟΚ, απλά δεν του μίλησαν έτσι όπως θα έπρεπε. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ πάνω από κάθε τι άλλο. Για εμένα η μόνη λύση για το τμήμα του μπάσκετ είναι ο Ιβάν Σαββίδης”.

Ο Καραμπέρης αναφέρθηκε στην παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΚΑΕ. “Έδωσα προφορικά την παραίτηση μου στον πρόεδρο. Απλά μου είπε να περιμένω. Αν μας ζητηθεί, θα πρέπει όλοι να παραιτηθούμε για να διευκολύνουμε την επόμενη μέρα. Και τα μέλη της διοίκησης και ο G.M. και ο τιμ μάνατζερ”, υπογράμμισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …