Κεντρική Διεθνή Παρτιζάν:”Θα παραμείνουμε στο πρωτάθλημα, αλλά απαιτούμε αλλαγές”

Παρτιζάν:”Θα παραμείνουμε στο πρωτάθλημα, αλλά απαιτούμε αλλαγές”

ostoja e1560261372612

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου εχτές το βράδυ, έριξε βόμβα αποχώρησης από το Σερβικό πρωτάθλημα δια στόματος του προέδρου της, Οστόγια Μιχαήλοβιτς. 

Ωστόσο, σήμερα η ομάδα πραγματοποίησε γενική σύσκεψη και αποφάσισε να μην σταματήσει να αγωνίζεται για το καλό του Σερβικού μπάσκετ, με την προϋπόθεση ότι αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν άμεσα ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Έπειτα από τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών στην σερβική Superleague και τα αίσχη που συνέβησαν εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών, η διοίκηση της Παρτίζαν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη σήμερα το πρωί όπου πάρθηκαν αποφάσεις σε ό,τι αφορά την παρουσία μας στο εθνικό πρωτάθλημα. Η Παρτίζαν βάζει το καλό του σερβικού μπάσκετ πάνω από όλα και θα συνεχίσει να συμμετέχει στη σειρά των τελικών με την ελπίδα να βελτιωθούν οι συνθήκες διεξαγωγής τους. Έχουμε παλέψει για το σερβικό μπάσκετ, έχουμε χτίσει την ιστορία μας και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το κλαμπ. Αφού, λοιπόν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, η Παρτίζαν απαιτεί άμεσες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα! Η νυν διοίκηση έχει δείξει ότι είναι ακατάλληλα, προκαλώντας ζημιά στη φήμη της λίγκας και του μπάσκετ της χώρας μας. Μιας χώρας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Κύπελλο και EuroBasket. Το πρωτάθλημα μας δεν πρέπει να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης προσωπικών συμφερόντων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…