Κεντρική Γ' Εθνική Παραιτήθηκε ο Ζάλης! Ο νέος πρόεδρος της Μεγαρίδας

Παραιτήθηκε ο Ζάλης! Ο νέος πρόεδρος της Μεγαρίδας

Ο Αθανάσιος Ζαλής παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Μεγαρίδας, ύστερα από σχεδόν 25 χρόνια ανιδιοτελούς. Πρόεδρος στη νέα εποχή της ομάδας θα είναι ο Σπύρος Κορώσης.

Η ανακοίνωση:

«Σε πολύ έντονη συγκινησιακά ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χτες η 1η Συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού μας. Ο λόγος ήταν φυσικά η αιφνίδια αποχώρηση-παραίτηση του επί 25ετία σχεδόν Προέδρου της Ομάδας μας κ. Αθανασίου Ζάλη. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος μας (έτσι θα τον αποκαλούμε πάντα) μεγάλωσε και ανδρώθηκε ουσιαστικά μέσα στους κόλπους της Ν.Ε.Μ., αρχικά ως αθλητής και ακολούθως ως σύμβουλος και πρόεδρός της, και η ανιδιοτελής προσφορά του είναι ισάξια, αν όχι μεγαλύτερη, με αυτή του ιδρυτού της και δημιουργού της Ομάδας μας κ. Αλκιβιάδη Μπεναρδή. Και η διάθεση της «υπερβολής» δεν γίνεται για να μπει σε σύγκριση η προσφορά των δύο αυτών αναμφισβήτητα μεγάλων παραγόντων, αλλά για να καταδείξει την «απώλεια» και το «μέγεθος» που καλείται να αναπληρώσει το νέο Δ.Σ., αλλά και την ευθύνη που αναλαμβάνει.

Αναλυτικότερα, ενώ αρχικά έγινε πολύωρη συζήτηση αφορούσα οικονομικά και αγωνιστικά θέματα τόσο της απερχόμενης όσο και της επομένης σεζόν, η οποία τελικώς κατέληξε σε ομοφωνία, αφού είναι γνωστό ότι η ομάδα ταμειακώς είναι απολύτως «καθαρή», ακολούθως ξεκίνησε και η συζήτηση, που αφορούσε στην πλήρωση των «θέσεων» για το νέο Δ.Σ.. Εκεί, και ενώ φάνταζε ακλώνητη και το κυριότερο ομόφωνη η επανεκλογή του κ. Ζάλη στην θέση του Προέδρου, εκείνος ξάφνιασε τους πάντες, ανακοινώνοντας την παραίτησή του και αποχωρώντας από την συνεδρίαση ευχαριστώντας τα μέλη για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους και επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και κόπωση από την πολυετή ενασχόληση. Παρά την αποχώρηση του Προέδρου τα μέλη προέβησαν σε ψηφοφορία και παρά την απουσία του τον εξέλεξαν ομόφωνα νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον κάλεσαν τηλεφωνικώς να του το ανακοινώσουν ελπίζοντας να τον μεταπείσουν. Στην τηλεφωνική επικοινωνία εκ νέου ο κ. Ζάλης ενέμεινε στην απόφασή του ευχαριστώντας και πάλι όλους και ευχόμενος η ομάδα να συνεχίσει την πολυεπίπεδη ανοδική πορεία της και να την καμαρώσουμε όλοι, όπως επιθυμούμε.

Μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη τα μέλη συνεδρίασαν εκ νέου και κατέληξαν ομόφωνα στην σύσταση του νέου 10μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, που έχει ως εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Πρόεδρος: Σπυρίδων Κορώσης
Αντιπρόεδρος: Δανάη Κουρμπέτη-Βασιλείου
Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Μήτσος
Γ. Γραμματέας: Παναγιώτης Χρήστου Μουστάκας
Γενικός Αρχηγός: Ιωάννης Κουτσουβάνος
Ταμίας & Υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος: Αναστάσιος Παπουτσόγλου
Έφορος Αντρικής: Ιωάννης Δομπρογιάννης
Υπεύθυνος Εκδηλώσεων & Πολιτιστικών: Ανάστασης Μωραίτης
Μέλος: Σπυρίδων Κουντεμάνης
Μέλος: Γεώργιος Μέξιας

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Χρήστος Μουστάκας
Αλέξανδρος Παπασπύρος
Νικόλαος Χαλόφτης

Και τα 3 αναπληρωματικά μέλη αναλαμβάνουν από κοινού την Εφορία των Τμημάτων της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης.
Η συνεδρίαση έληξε με την δέσμευση των μελών να προσδιοριστούν επακριβώς σε επόμενο Δ.Σ. οι τιμητικές ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν από όλο τον Οργανισμό για τον απερχόμενο Πρόεδρο και η ανακοίνωσή τους στον Τύπο.

Above all, the Team!».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας

Ο Θωμάς Σκληρός ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ίκαρο Καλλιθέας. Μετά την πρόσ…