Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης:”Σοβαροί για τη νίκη-πρόκριση”

Παπαγιάννης:”Σοβαροί για τη νίκη-πρόκριση”

papagiannis

Μετά την δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου εχθές στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Παπαγιάννης γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην διαφορά, λέγοντας ότι δεν παίζει ρόλο, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει σοβαρότητα στο τρίτο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση.

Δαιβάστε αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας,

Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ξεκίνησαν αργά μεν, πολύ καλά δε για την ομάδα μας. Στον μήνα που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις δουλέψαμε σκληρά και με ιδιαίτερη σοβαρότητα κάτι που νομίζω πως φάνηκε από την απόδοσή μας στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς απέναντι στο Περιστέρι.

Όπως είχα αναφέρει και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει βάσει πλάνου και έχει στόχευση στο παιχνίδι της. Εμείς, όμως, θεωρώ πως είχαμε θετική παρουσία τόσο στον πρώτο αγώνα (κυρίως), όσο και στον δεύτερο.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας το τρίτο ματς της σειράς και πάλι στο Περιστέρι και στόχος μας είναι να πάρουμε ακόμα μια νίκη για να προκριθούμε στους τελικούς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε με διαφορά τα προηγούμενα παιχνίδια δεν σημαίνει κάτι καθώς το Περιστέρι είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει, κάτι που σημαίνει πως από μέρους μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…