Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης:”Σοβαροί για να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας”

Παπαγιάννης:”Σοβαροί για να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας”

giorgos papagiannis panathinaikos paok

O Γιώργος Παπαγιάννης, μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, καθώς ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε στο παιχνίδι της Πάτρας.

Παράλληλα, ο σέντερ του Τριφυλλιού, εξέφρασε την επιθυμία του να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μαζί με τους οπαδούς της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Διαβάστε αναλυτικά:

Βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Παρασκευή, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε. Μέχρι σήμερα στα πλέι οφ έχουμε παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο, απόρροια της σκληρής δουλειάς που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος μετά το τέλος των υποχρεώσεών μας στην Ευρωλίγκα.

Τόσο στα ημιτελικά με το Περιστέρι, όσο και στους δύο πρώτους τελικούς με τον Προμηθέα, αποδείξαμε μέσα στο παρκέ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μένει ακόμη ένα ματς για να το επαναλάβουμε και να πάρουμε τον τίτλο.

Γνωρίζουμε πως ο Προμηθέας δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα για… τουρισμό. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία ήταν άκρως ανταγωνιστική στο δεύτερο ματς της σειράς.

Θα ήθελα να σταθώ λίγο περισσότερο στον αγώνα της Πάτρας και στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Οι εξέδρες ήταν γεμάτες από φίλους και των δύο ομάδων που τραγουδούσαν για να τις εμψυχώσουν, δίχως να συμβεί το παραμικρό. Μακάρι όλοι οι αγώνες να είναι έτσι στο μέλλον. Μακάρι, επίσης, όλες οι ομάδες να έχουν έδρες και οργάνωση σαν του Προμηθέα.

Επιστρέφοντας στα του τρίτου τελικού, οφείλουμε να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας.

Γιώργος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…