Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός: Ο Ίαν Βουγιούκας στο 27ο Navarino Basketball Summer Camp (pics)

Πανερυθραϊκός: Ο Ίαν Βουγιούκας στο 27ο Navarino Basketball Summer Camp (pics)

ian vougioukas panerythraikos

Έναν εκλεκτό καλεσμένο είχε το 27ο Nvarino Basketball Summer Camp, το οποίο διοργανώνει ο Πανερυθραϊκός. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος μίλησε με τα παιδιά, έβγαλε πολλές φωτογραφίες και μοίρασε αυτόγραφα.

Αναλυτικά:

“Μία μεγάλη και όμορφη έκπληξη περίμενε σήμερα τους μικρούς μας αθλητές, που συμμετέχουν στο 27ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού, καθώς είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνή σέντερ του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκα!

Οι σπουδαίες παρουσίες δεν λείπουν ποτέ από το Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού, με τον 34χρονο άσο της Εθνικής Ελλάδος και του “Τριφυλλιού” να κοσμεί με την παρουσία του τη φετινή διοργάνωση, κλείνοντας έτσι ιδανικά τη 2η Περίοδο του Camp!

Οι μικροί μας φίλοι δεν έκρυψαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους, επιφυλάσσοντας θερμότατη υποδοχή στον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος έκλεψε την παράσταση (και όχι λόγω… ύψους!), αφού και ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιος με τα παιδιά, ενώ το χαμόγελο δεν έσβησε στιγμή απ’ το πρόσωπό του!

Ο Ίαν αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του και τις πλούσιες εμπειρίες που έχει αποκομίσει στην καριέρα του με τις φανέλες της Εθνικής ομάδας, του Παναθηναϊκού, της Ζαλγκίρις Κάουνας, της Γαλατασαράι, της Λοκομοτίβ Κουμπάν, της Ούνιξ Καζάν, κ.α., μοιράστηκε με τα παιδιά πώς είναι η ζωή ενός αθλητή υψηλού επιπέδου και πόσο δύσκολο είναι να ακολουθείς αυτό το πρόγραμμα, ενώ δεν… γλίτωσε και από την “ανάκριση” των μικρών μας αθλητών! Έτσι, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις, αποκάλυψε ότι το μπασκετικό του είδωλο είναι ο “θρύλος” των Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, χαρακτήρισε αγαπημένο του συμπαίκτη τον Νίκ Καλάθη επειδή του κάνει… ευκολότερη τη ζωή με τις ασίστ του, δυσκολότερο αντίπαλο τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, το παιχνίδι που στιγμάτισε την καριέρα του το ματς-πρόκριση (3-1) του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα το 2011, κατακτώντας το εισιτήριο για το Final Four της Ευρωλίγκας, ενώ στην ερώτηση για το ποια στιγμή της καριέρας του θα ήθελε να ξαναζήσει, απάντησε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2011!

Τέλος, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο 27ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού, μην χαλώντας το χατήρι των παιδιών, που τον έβαλαν σε… τρίποντη δοκιμασία και εκείνος -παρότι σέντερ- δεν τους απογοήτευσε, χαρίζοντάς τους μάλιστα και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα!

Ευχαριστούμε θερμά τον Ίαν Βουγιούκα για την παρουσία του στο 26ο Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού και υποσχόμαστε ότι οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ…!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …