Κεντρική Διεθνή Ομπράντοβιτς: “Ρωτήστε τον Αταμάν” – Μαχμούτογλου: “Είδατε τι έγινε στη Βιτόρια;”

Ομπράντοβιτς: “Ρωτήστε τον Αταμάν” – Μαχμούτογλου: “Είδατε τι έγινε στη Βιτόρια;”

obradovic

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Εφές στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους τελικούς τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά και για τις δηλώσεις του έξαλλου Εργκίν Αταμάν, ο οποίος βρίσκεται σε κόντρα με τους οπαδούς της Φενέρ.

“Αντιμετωπίσαμε την Έφες πολλές φορές φέτος και τώρα είμαστε στους τελικούς”, τόνισε ο Ζοτς για να προχωρήσει στα πιο ουσιώδη: “Σίγουρα δεν είδαμε τον αγώνα αυτόν ως ρεβάνς για ήττα στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Απλά προετοιμάσαμε το παιχνίδι λίγο διαφορετικά, γιατί ακριβώς οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου, αλλά το 1-0 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι πια για τον δεύτερο τελικό την Τρίτη (11/6). Χρειαζόμαστε τέσσερις νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα και όχι μία.

Για τα όσα είπε ο κόουτς Αταμάν, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Όχι εμένα. Όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές το μόνο που έχω ζητήσει από τους φίλους της Φενέρ είναι να μας στηρίξουν. Τίποτα άλλο… Δεν έχει αλλάξει κάτι”.

Από την πλευρά του, ο Μελίχ Μαχμούτογλου δήλωσε για τον Αταμάν: “Είδατε τι έγινε στη Βιτόρια; Είδαμε όλα όσα έγιναν, ξέρουμε τι έγινε στην εξέδρα. Οι φίλοι της Φενέρ δεν συμπεριφέρονταν έτσι πριν από αυτό. Η κατάσταση αυτή δεν είναι η δράση, είναι η αντίδραση. Σίγουρα δεν το εγκρίνω, αλλά από την άλλη θα έπρεπε να βάζει σε σκέψεις κάποιους για το τι είναι αυτό που τους κάνει να φέρονται έτσι μόνο απέναντι σε ένα και μοναδικό πρόσωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…