Κεντρική Γ' Εθνική Ο νέος προπονητής του Κρόνου (pic)

Ο νέος προπονητής του Κρόνου (pic)

degaitas

Ο Βαγγέλης Δεγάιτας θα είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας του Κρόνου. Η ομάδα με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Νίκος Κοψιάς. Οι δύο προπονητές θα αναλάβουν τα ηνία της ανδρικής, αλλά και της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ του Γ.Σ. Κρόνος, αποφάσισε να αναθέσει την Τεχνική ηγεσία της Ανδρικής και της Εφηβικής Ομάδας του συλλόγου στον Βαγγέλη Δεγάϊτα με άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Κοψιά.

Οι δύο έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές έχουν εργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία στα αναπτυξιακά τμήματα του Κρόνου και του Πανιωνίου αφήνοντας σπουδαίο έργο στην παραγωγική διαδικασία, την εξέλιξη και την αξιοποίηση νέων παικτών.

Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και της οποίας οι μελλοντικές επιτυχίες θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής και οργανωμένης προσπάθειας, που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…