Κεντρική Γ' Εθνική Ο Κρόνος παρουσίασε το πλάνο του για τη νέα χρονιά

Ο Κρόνος παρουσίασε το πλάνο του για τη νέα χρονιά

thumbnail IMG 4477

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου υποβιβάστηκε στη Γ΄Εθνική Κατηγορία και αποφάσισε τη νέα χρονιά να κάνει restart. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Νίκος Σουλιμιώτης, τόνισε ότι θα επενδύσουν σε νεαρά παιδιά και γι αυτό τον λόγο έδωσαν τα κλειδιά στους Βαγγέλη Δεγάιτα και στον Νίκο Κοψιά.

Ο κ.Σουλιώτης στην παρουσίαση των νέων προπονητών της ομάδας σημείωσε: “Αποφασίσαμε φέτος να κάνουμε ένα restart και να επενδύσουμε σε νέα παιδιά. Γι αυτό τον λόγο προσλάβαμε δύο προπονητές που έχουν εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στην μεγάλη ομάδα”.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Βαγγέλης Δεγάιτας, ο οποίος ανέφερε: “Κάνουμε μια νέα αρχή στην ομάδα του Κρόνου. Είμαι υπεύθυνος στην αντρική και εφηβική ομάδα και στόχος είναι στελεχωθεί ο Κρόνος με νέους και εμπείρους αθλητές. Θέλουμε παιδιά που θα τους αρέσει η προπόνηση με στόχο να εξελιχθούν. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με παίκτες που αγαπάνε το μπάσκετ και παράλληλα θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή. Είναι σημαντικό να δώσουμε όραμα στα νέα παιδιά. Ο στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια τα παιδιά των υποδομών να στελεχώσουν αντρική ομάδα”.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης και αν επηρεάζονται οι στόχοι τους. “Μας ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία της ομάδας και να βρεθούν τα παιδιά για να υπηρετήσουν το πρόγραμμα αυτό. Αυτά είναι τα βασικά μας μελήματα και δεν επηρεάζονται από το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης”, τόνισε ο κ.Δεγάιτας.

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Δεγάιτα και Υπεύθυνος τεχνικού σχεδιασμού, Νίκος Κοψιάς, υπογράμμισε: “Οι έφηβοι θα πάρουν την ευκαιρία τους. Έχουμε ως στόχο την επόμενη τριετία να δούμε νέα παιδιά στην αντρική ομάδα και να έχουν χρόνο συμμετοχής. Θα επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στις ακαδημίες. Θα έχουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς μια περίοδο ατομική βελτίωσης για τους νέους αθλητές”.

Οι δυο προπονητές έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν στον Κρόνο, γνωρίζουν την φιλοσοφία και την νοοτροπία του συλλόγου. Η παραγωγική διαδικασία, η ανάδειξη νέων και ταλαντούχων παιδιών από τα σπλάχνα της περιοχής αποτελεί το μέλλον του συλλόγου και με βάση αυτό, υπήρξε ταύτιση απόψεων έτσι ώστε να επιστρέψουν στην ομάδα. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση στην νέα φουρνιά Ελλήνων παικτών, ο Κρόνος ευελπιστεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής στηριζόμενος στις ακαδημίες αλλά και σε παίκτες που μπορούν με την εμπειρία τους να βοηθήσουν την αντρική ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…