Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Μπαρμπόσα: “Ένας από τους καλύτερους ο Γιάννης, όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα”

Μπαρμπόσα: “Ένας από τους καλύτερους ο Γιάννης, όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα”

mparmposa brazil

Η Εθνική μας ομάδα θα κοντραριστεί με τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο ηγέτης των Βραζιλιάνων, Λεάντρο Μπαρμπόσα, έκανε δηλώσεις ενόψει των αναμετρήσεων και σημείωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους και τόνισε ότι όλοι γνωρίζουν την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο σάιτ της FIBA:

“Έζησα μερικές σπουδαίες στιγμές στα παγκόσμια κύπελλα, αλλά ελπίζω πως στην Κίνα θα γνωρίσω την κορυφαία. Παίζω από το 2002, οι εμπειρίες είναι ανεκτίμητες. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αγάπη μου για την Εθνική και το άθλημα με κρατούν εδώ στα 36 μου.

Το συγκεκριμένο γκρουπ θα είναι δύσκολο. Θα έχουμε αμφίρροπα παιχνίδια, είμαι σίγουρος για αυτό. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα. Διαθέτει ταλέντο και εμπειρία, με παίκτες στο ρόστερ της όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο! νΠρέπει όμως να προσέξουμε πολύ τη Νέα Ζηλανδία και το Μαυροβούνιο. Νομίζω πως θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός για τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν εισιτήριο στην επόμενη φάση του τουρνουά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…