Κεντρική NBA Μπάρκλεϊ :”Κέβιν δεν είσαι φτιαγμένος για τους Νικς”
NBA

Μπάρκλεϊ :”Κέβιν δεν είσαι φτιαγμένος για τους Νικς”

durant

O Κέβιν Ντουράντ, που παρακολουθεί τα πλέι οφ χωρίς να μπορεί να βοηθήσει, καθότι είναι λαβωμένος από τον τραυματισμό του κόντρα στο Χιούστον, είναι το μεγαλύτερο όνομα που απασχολεί στην free agency του καλοκαιριού.

Ο άσος των Ουόριορς, αν φυσικά δεν παραμείνει στο Όκλαντ, θα απασχολήσει όλες τις ομάδες που έχουν την δυνατότητα να του προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο, και μια από αυτές είναι οι Νικς. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο σέντερ και σχολιαστή Τσαρλς Μπάρκλεϊ , ο ΚD δεν είναι φτιαγμένος για να παίξει στην Νέα Υόρκη, όχι γιατί δεν μπορεί αγωνιστικά, αλλά επειδή δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί πνευματικά το κοινό της ομάδας και τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Κέβιν είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει. Έχεις από τα πιο λεπτά κορμιά που έχω δει. Δεν ξέρω αν είσαι φτιαγμένος για τους Νικς. Πιστεύω αυτό το ενδεχόμενο θα ήταν πολύ σκληρό.

Εάν μιλήσει με τους έφηβους στο διαδίκτυο, δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα μέσα ενημέρωσης της Νέας Υόρκης. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας, είναι σπουδαίος παίκτης. Δεν νομίζω ότι είναι πνευματικά έτοιμος να παίξει στη Νέα Υόρκη, αυτή είναι η άποψή μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…