Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιζράχι: “Εξαιρετικός άνθρωπος με σπουδαία καρδιά ο Παύλος Γιαννακόπουλος”

Μιζράχι: “Εξαιρετικός άνθρωπος με σπουδαία καρδιά ο Παύλος Γιαννακόπουλος”

giannakopoulos mizrahi

Mε αναφορά που έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρεται στην επιστολή του Σιμόν Μιζράχι όσον αφορά τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Το περιεχόμενο της επιστολής:

“Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που χάσαμε τον μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον ΚΥΡΙΟ Παύλο Γιαννακόπουλο. Έναν εξαιρετικό άνθρωπο με μια σπουδαία καρδιά, έναν αληθινό τζέντλεμαν και άνθρωπο, έναν άνδρα που γνώριζα για περίπου 50 χρόνια όταν μαζί ξεκινήσαμε να είμαστε μέρος του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ως σύμβολο αφοσίωσης, μπορώ να αναφέρω το χάος του 2000, όταν σε ένα κρίσιμο μίτινγκ στα γραφεία της FIBA στο Μόναχο, οι περισσότερες ομάδες αποφάσισαν να αφήσουν τη FIBA και να ιδρύσουν μια νέα διοργάνωση, την Ευρωλίγκα. Υπήρχα δύο ομάδες μόνο, ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι, που έμειναν πιστές στη FIBA και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη Suproleague. Αυτό κράτησε μόνο για έναν χρόνο και μετά και οι δύο αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την Euroleague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κι εγώ προσωπικά χαιρετίζουμε την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία θα είναι πάντα στις καρδιές μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…