Κεντρική Γ' Εθνική Μία επιστροφή και τρεις αποχωρήσεις

Μία επιστροφή και τρεις αποχωρήσεις

argonaftis

Ο Νίκος Παπουτσής επέστρεψε ο Αργοναύτης Ραφήνας, ο οποίος ανακοίνωσε το διαζύγιο του με τους Γιώργο Τσίρο, Χάρη Χωματά και Νίκο Σιλιτζήρη, ενώ δανεικοί θα δοθούν οι Βαγγέλης και Δημοσθένης Συγγούνας.

Αναλυτικά:

«Παπουτσή… από τον τόπο σου

Ο παίκτης αποκάλυψη της ξέφρενης πορείας του Αργοναύτη Ραφήνας, πριν από δύο χρόνια στην Α’ ΕΣΚΑ, επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε αλλά και τον αγάπησε όσο καμία.
Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά στον Άρη Νικαίας, όπου ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο γύρο, ο νεαρός φόργουορντ συμφώνησε να φορέσει ξανά την φανέλα του Αργοναύτη Ραφήνας.
“Από την πρώτη φορά που με προσέγγισε η ομάδα πριν από δύο χρόνια, καταλάβα με τι ανθρώπους έχω να κάνω. Έτσι δεν το σκέφτηκα καθόλου για να επιστρέψω. Δυστυχώς πέρυσι αναγκάστηκα να φύγω λόγω σπουδών, αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή, σίγουρα θα γυρνούσα. Φέτος δεν με εμπόδιζε τίποτα και η απόφαση μου ήταν πολύ εύκολη. Εύχομαι όλοι να έχουμε την υγεία μας και η ομάδα να καταφέρει να παίξει ένα ελκυστικό μπάσκετ και να πετύχει από νωρίς τους στόχους της”, ήταν τα λόγια του.

Στον Αργοναύτη, οι κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, μιας και υπάρχουν συζητήσεις με δύο εξαιρετικά ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, ενώ παράλληλα ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, ψάχνει ένα πολύ δυνατό όνομα για την περιφέρεια, ώστε να κλείσει το ρόστερ του.

Παράλληλα, αποφασίστηκε μετά από επιθυμία και των δύο, να δοθούν δανεικοί οι Βαγγέλης και Δημοσθένης Συγγούνας, με τον πρώτο να μην μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας, λόγω σπουδών.
Τέλος, ο Αργοναύτης ευχαριστεί για την συνεργασία τους, τους Γιώργο Τσίρο, Χάρη Χωματά και Νίκο Σιλιτζήρη, που έμειναν ελεύθεροι. Όλοι τους ήταν βασικοί αρωγοί για την πορεια της ομάδας τα τελευταία χρόνια και ακόμα και μακριά από την ομάδα, θα θεωρούνται πάντα, μέλη της οικογένειας μας. Καλή σας επιτυχία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…