Κεντρική Διεθνή Μεσίνα:”Μπορεί να με απολύσω και να προσλάβω άλλον προπονητή”

Μεσίνα:”Μπορεί να με απολύσω και να προσλάβω άλλον προπονητή”

Μεσίνα

Ο Έτορε Μεσίνα, ήταν λαλίστατος στην επίσημη παρουσίαση του από την Αρμάνι Μιλάνο και μίλησε στους δημοσιογράφους για τους στόχους της ομάδας που είναι η κατάκτηση του Ιταλικού πρωταθλήματος και τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, σε ερώτηση για τους δύο ρόλους που θα έχει στην ομάδα, η απάντηση του θύμισε Πόποβιτς λέγοντας πως αν τα πράγματα δεν πάνε καλά θα απολύσει τον Μεσίνα και θα πάρει άλλον προπονητή.

Διαβάστε αναλυτικά:

Έπειτα από πέντε χρόνια στον ρόλο του ασίσταντ κόουτς του Γκρεγκ Πόποβιτς, ήθελα πραγματικά να γίνω πάλι πρώτος προπονητής. Δεν δεν θα δεχόμουν πάντως ποτέ τον ρόλο να είμαι μόνο ο πρώτος προπονητής στο Μιλάνο. Αποδέχτηκα την πρόταση επειδή μου προσφέρθηκε επίσης και η θέση του προέδρου των επιχειρήσεων μπάσκετ.

Ψάχνω τον Αρ Σι Μπιούφορντ (σ.σ. GM των Σπερς) μου, ώστε να κάνω ό,τι και ο Ποπ (σ.σ. Γκρεγκ Πόποβιτς): να κοουτσάρω. Έχουμε μιλήσει με κάποιους και περιμένω σύντομα μία απόφαση. Ήμουν αρκετά τυχερός να εργαστώ με τους κορυφαίους. Δίπλα στον Πόποβιτς έμαθα πώς να κρατάω πάντα την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο“.

Για την απόφασή του να πάει στο ΝΒΑ είπε: “Eκείνη την χρονική περίοδο ήθελα να εργαστώ δίπλα σε κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους και για έναν σπουδαίο οργανισμό. Εκεί μου γεννήθηκε η ιδέα ότι ίσως κάποια ημέρα γίνω πρώτος προπονητής. Έφτασα κοντά και αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενο. Δεν ισχύει ότι ήταν κακή εμπειρία και ότι ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη. Ήθελα να κοουτσάρω ξανά και παράλληλα να έχω την δυνατότητα να επιλέξω και να κατευθύνω το προσωπικό. Όταν γίνει αυτό, απλά θα κοουτσάρω“.

Για τους δύο ρόλους του στην ομάδα:Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Μιλάνο, ίσως απολύσω τον Έτορε Μεσίνα και προσλάβω άλλον προπονητή“.

Για τους στόχους της Αρμάνι:Θέλω να κατακτήσω το ιταλικό πρωτάθλημα και να φτάσουμε τα playoffs της EuroLeague“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…