Κεντρική Ψαγμένα Μέχρι την Τρίτη ξεκαθαρίζει το deal Ερμή Αγιάς-Κύμης!

Μέχρι την Τρίτη ξεκαθαρίζει το deal Ερμή Αγιάς-Κύμης!

ermisagias2018

Στην Α1 γίνεται ο κακός χαμός… με τις ομάδες που θα παίξουν ή θέλουν να παίξουν του χρόνου. Υπάρχουν, βέβαια, και αυτές που δε θέλουν, οπότε είναι πολλά τα σενάρια!

Ένα από τα καυτά ζητήματα είναι και οι συζητήσεις Ερμή Αγιάς-Κύμης. Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής ομάδας, Θόδωρος Ριζούλης, συζητάει με τη διοίκηση της Κύμης και μέχρι την επόμενη Τρίτη θα έχει μια πρώτη εικόνα, για το αν μπορεί να γίνει “τράμπα” και αποκτήσει η Λάρισα ξανά ομάδα στη Α1. “Είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων, ελπίζω σύντομα να έχουμε απάντηση. Πάντως, είμαστε σε καλό δρόμο” τόνισε ο κ.Ριζούλης, που αναζητάει “συμπαίκτες” σε αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Αλέξανδρο Θεοδώρου και τον Θόδωρο Ριζούλη την ερχόμενη εβδομάδα, αφού έχει μπει μια βάση σε οικονομικό επίπεδο, για να προχωρήσει το ζήτημα.

Φυσικά, σκοπός είναι να αποκτήσει η Λάρισα μια ανταγωνιστική ομάδα με βάση όλη την πόλη και να αποτελέσει “πυροτέχνημα”, όπως άλλα σωματεία. Προπονητής πάντως θα παραμείνει ο Κώστας Κεραμιδάς και η ομάδα θα έχει έδρα το κλειστό της Νέαπολης. Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία, πως θα γίνει τελικά το deal!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …