Κεντρική Β' Εθνική Με Καλλιανιώτη και Γιαουρτόγλου ηγέτες στη νέα εποχή!

Με Καλλιανιώτη και Γιαουρτόγλου ηγέτες στη νέα εποχή!

kallaniotis giaourtoglou afisa ananeosi 2019

Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε ότι οι δύο παλιότεροι παίκτες και αρχηγοί της ομάδας Τάσος Καλλιανιώτης και Λουκάς Γιαουρτόγλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του κόουτς Χουχουλή.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζουν οι αρχηγοί μας! Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό στην ιστορία του ανακοινώνει ότι οι δύο παλιότεροι παίκτες και αρχηγοί μας, Τάσος Καλλιανιώτης και Λουκάς Γιαουρτόγλου, θα συνεχίσουν τη σχέση ζωής με την ομάδα μας για ακόμη μία σεζόν, όντας οι ηγέτες και “στυλοβάτες” στη νέα εποχή του Συλλόγου!

Εξάλλου, στο πρόσωπο των δύο αρχηγών μας αποτυπώνεται ιδανικά η φιλοσοφία του Πανερυθραϊκού και ήταν κοινή η επιθυμία να ηγηθούν και στην επόμενη μέρα του Συλλόγου, “μεταλαμπαδεύοντας” την αγωνιστικότητα, το όραμα και τις αξίες του Πανερυθραϊκού και στις επόμενες γενιές.

Ο εμβληματικός μας αρχηγός, Τάσος Καλλιανιώτης, ανανέωσε για ΕΝΔΕΚΑΤΗ διαδοχική χρονιά με τον Πανερυθραϊκό μας, ενώ ο “μαέστρος” και δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας, Λουκάς Γιαουρτόγλου, θα φορέσει για ΕΒΔΟΜΗ συνεχόμενη σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο νέος επικεφαλής του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ, Δημήτρης Τσικόπουλος, μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου για τις ανανεώσεις των δύο αρχηγών, επισήμανε: «Επιθυμία και επιδίωξή μας, όπως την μεταφέραμε και στην Buzzer Beater Day του Πανερυθραϊκού, ήταν εξαρχής η παραμονή των δύο αρχηγών μας, προκειμένου να μεταφέρουν όλη αυτή την εμπειρία τους και στο νέο ξεκίνημα για το Σύλλογο. Και αυτό, διότι όχι μόνο αμφότεροι είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά κυρίως διότι πρόκειται για δύο σπάνιους χαρακτήρες, δύο σπουδαίες προσωπικότητες, που θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύουν απόλυτα τη φιλοσοφία και τις αρχές του Πανερυθραϊκού και είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τη στόφα και την ικανότητα να αποτελέσουν πρότυπα για τους νεότερους, δημιουργώντας τον Πανερυθραϊκό των επόμενων ετών. Και στόχος μας είναι να μείνουν για πάντα εδώ…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …