Κεντρική NBA Λέοναρντ:”Ξέρω ποιος είμαι, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου”
NBA

Λέοναρντ:”Ξέρω ποιος είμαι, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου”

kawhi e1560608201425

Ο Καουάι Λέοναρντ πραγματοποίησε τα καλύτερα πλέι οφ της καριέρας του, οδηγώντας τους Ράπτορς στην κατάκτηση του πρώτο τίτλου στην ιστορία τους, και μίλησε για όσα έχουν γραφτεί για εκείνον στον τύπο, λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν, καθώς έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του και ξέρει ποιος είναι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην Ρέιτσελ Νίκολς:

«Τον προηγούμενο χρόνο, πολλοί με αμφισβήτησαν. Νόμιζαν ότι προσποιούμε για τον τραυματισμό μου ή ότι δεν ήθελα να παίξω για την ομάδα. Αυτό ήταν απογοητευτικό, να με εμφανίζουν έτσι τα Μέσα, γιατί αγαπώ το μπάσκετ. Ήξερα ότι περνώντας αυτή τη φάση στην καριέρα μου θα έπρεπε να κάνω τον εαυτό μου ευχαριστημένο.

Δεν με ενδιαφέρει τί λέει ο καθένας για εμένα, γιατί ξέρω ποιος είμαι, ξέρω πώς αισθάνομαι και πάντα εμπιστεύομαι τον εαυτό μου. Αυτός ήταν ο στόχος μου και εκεί ήμουν συγκεντρωμένος. Αυτό το… παίρνω και στο παρκέ. Δεν με νοιάζει τι λένε τα Μέσα ή αν θέλουν να σκοράρω 30 πόντους.

Έχω παίξει το παιχνίδι και πάντα θα βγω έξω και θα παίξω με τον σωστό τρόπο, δεν προσπαθώ να φτιάξω τίτλους για ειδήσεις. Οπότε με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνω και προσπαθώ να δω πίσω και να μάθω από τις καταστάσεις που ήμουν. Προσπαθώ να είμαι συνετός και να μαθαίνω από τους άλλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…