Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κεμζούρα:”Είναι απογοητευτικό να ξεκινάς για να παλεύεις για τίτλους, και τελικά να μην το κάνεις”

Κεμζούρα:”Είναι απογοητευτικό να ξεκινάς για να παλεύεις για τίτλους, και τελικά να μην το κάνεις”

dfee e1560438366451

O άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ ΜπλατΚεστούτις Κεμζούρα, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «krepsinis.net», και μίλησε για την φετινή σεζόν των Ερυθρολεύκων, έκανε το σχόλιο του για την στάση της ΚΑΕ στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, και μίλησε την στάση των παικτών στα οικονομικά ζητήματα που έχει η ΚΑΕ.

Αρχικά είπε:

«Κάναμε προπονήσεις και υπήρχε ελπίδα, αλλά ψυχολογικά ήταν δύσκολο. Φαντάζομαι και για τους παίκτες και για εμάς τους προπονητές. Νιώσαμε ότι ίσως γινόταν κάποια ανατροπή και πως ενδεχομένως. Δεν θα ανασάνω, η απογοήτευση είναι τεράστια, όταν προετοιμάζεσαι, είναι ώρα να παλέψεις για τίτλους, αλλά δεν το κάνεις».

Για τον ημιτελικό κυπέλλου:«Kατά τη γνώμη μου, ξεκινήσαμε το παιχνίδι με λάθoς τρόπο. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε ένα τέτοιο ματς απέναντι σε εκείνον τον αντίπαλο. Όταν χάναμε με 15 πόντους διαφορά, πήγαμε στα αποδυτήρια και συζητήσαμε το πλάνο για να γυρίσουμε το ματς».

Για την αποχώρηση Τουπάν:«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον μία προσωπική απόφαση. Ειλικρινά, δεν ήταν εύκολο να μιλήσουμε για το θέμα διότι μάθαμε πολύ αργά για την αποχώρησή του και την επόμενη ημέρα έπρεπε να παίξουμε» 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …