Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κατσαρής για Καραμάνο: “Δεν έχω άποψη για να μιλήσω, περιμένουμε…”

Κατσαρής για Καραμάνο: “Δεν έχω άποψη για να μιλήσω, περιμένουμε…”

katsaris paok

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής ήταν παρών στο ραντεβού με τον Γιώργο Καραμάνο αλλά φαίνεται -και- αυτός να κρατά χαμηλούς τόνους. Στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την συνάντηση ενώ έκανε λόγο για ραντεβού επώνυμων παραγόντων.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

“Έχουμε ένα μεγάλο θέμα. Αυτό του μπάσκετ. Τα μηνύματα που δέχομαι και τις προτροπές ανωνύμων και επωνύμων φιλάθλων είναι ‘κάντε κάτι για τον ΠΑΟΚ’. Αν μπορούσα να έκανα κάτι θα το έκανα και με το παραπάνω. Πρέπει όμως να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Τώρα τελευταία μάθατε ότι κάτι… κινείται. Βρέθηκε κάποιος άνθρωπος, δεν έχω άποψη για να μιλήσω, κάναμε μία συνάντηση μαζί του, ζήτησε κάποια στοιχεία και απλώς περιμένουμε.

Όλοι μαζί πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα που γινόντουσαν στο παρελθόν. Εύχομαι να ευοδωθεί η συνεργασία με τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον όμιλο επιχειρηματιών, εάν δε γίνει όμως αυτό, πρέπει άμεσα, ακόμη και την επόμενη βδομάδα να γίνει συνάντηση επώνυμων παραγόντων. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το μπάσκετ. Ήμουν κοντά πολλά χρόνια”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …