Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Καραμπέρης: “Είναι σοβαρά όσα γίνονται; Να σταματήσουν οι θεατρινισμοί…”

Καραμπέρης: “Είναι σοβαρά όσα γίνονται; Να σταματήσουν οι θεατρινισμοί…”

karamperis gia ola 1 e1558451532202

Mπορεί ο Χρήστος Καραμπέρης να είναι μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ και να έχει μια πολύ μεγάλη πορεία στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ωστόσο από τον “Δικέφαλο” δεν τον έχουν ενημερώσει για το θέμα του Γιώργου Καραμάνου! Ο Kαραμπέρης σχετικά με το θέμα του Καραμάνου, στάθηκε στην διαφορετική αντιμετώπιση της ΚΑΕ με τον Α.Σ. όσον αφορά τις ανακοινώσεις, γενικότερα υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα από πλευράς ΚΑΕ και σε κάθε περίπτωση η όλη κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις του Καραμπέρη -ενός ανθρώπου που επί σειρά ετών έχει προσφέρει στον “Δικέφαλο”- μοιάζει… περίεργη.

Συγκεκριμένα ο Καραμπέρης ανέφερε στο Metropolis Radio για τις τελευταίες εξελίξεις:

“∆εν είµαι ενήμερος, παρότι είµαι µέλος της διοίκησης και περιμένω να ενημερωθώ. Ωστόσο, η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη. Καλεί τους πάντες να µη βιάζονται. Διατηρώ τις επιφυλάξεις µου επί της ενδεχόμενης εμπλοκής του κ. Καραμάνου στο μπάσκετ. ∆εν τον ξέρω τον άνθρωπο, µπορεί να είναι ο καλύτερος για να αναλάβει την ΚΑΕ. Διάβασα την ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ η οποία αναφέρει ότι υπάρχει θετική διάθεση. ∆εν γράφει για συµφωνία. Γράφει επίσης ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν οικονοµικές και νοµικές ενέργειες. Πιστεύω ότι από σεβασμό έπειτα από τη χρόνια παρουσία µας στην ΚΑΕ θα ενημερωθούμε τι γίνεται”.

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε για τα περί συμφωνίας με τον Βασίλη Φραγκιά: “Σε πρώτη φάση όμως θα πρέπει να δώσει τα χέρια ο κ. Κατσαρής µε τον κ. Καραμάνο και στη συνέχεια ο κ. Καραμάνος να προχωρήσει σε ενέργειες σαν αυτή της πρόσληψης προπονητή. Αυτή τη στιγµή ο κ. Καραμάνος δεν είναι κάτι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Μη πληγωθεί παραπάνω το γόητρο του ΠΑΟΚ από ανθρώπους του ΠΑΟΚ µέσα από την ΚΑΕ οι οποίοι ασχολούνται µε την υπόθεση. Το λέω γιατί βλέπω ανακοινώσεις, φωτογραφίες του κ. Καραμάνου µέσα στο γήπεδο. Είναι σοβαρό αυτό; Μιλάμε για το ένδοξο τµήµα μπάσκετ του ΠΑΟΚ”.

Για την στάση του Α.Σ. τόνισε: “Ο Ερασιτέχνης προσέχει τι λέει και τι κάνει. Αυτά που λέω έχουν να κάνουν µε ανθρώπους της ΚΑΕ οι οποίοι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί γιατί μιλάμε για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να γίνουν όλα µε τη σωστή σειρά. Να ενημερωθεί δηλαδή και ο κ. Σαββίδης ο οποίος µας συντηρεί τόσα χρόνια. Να σταματήσουν οι θεατρινισμοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…