Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Καλντερόν:”Θα λείψει ο Γκασόλ αλλά έχουμε βάθος”

Καλντερόν:”Θα λείψει ο Γκασόλ αλλά έχουμε βάθος”

calderon kontini pagkosmio

Ο Χοσέ Καλντερόν, μιλώντας για τις προσδοκίες της Εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αναφέρθηκε στην απουσία του μεγάλου σταρ της ομάδας Πάου Γκασόλ, χαρακτηρίζοντας τον κορυφαίο Ισπανό παίκτη όλων των εποχών.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η Ισπανία έχει βάθος και μπορεί να καλύψει το κενό του παραπέμποντας μας στην εικόνα της ομάδας στα παράθυρα, όπου έπαιξε με πολλές απουσίες.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σίγουρα θα μας λείψει ο Πάου Γκασόλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επειδή είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά αυτά που δείξαμε στα παράθυρα ή στα προηγούμενα πρωταθλήματα είναι ότι έχουμε πολλούς παίκτες, παρά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε, έχουμε βάθος. Παίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα και μπορούμε να αγωνιστούμε εναντίον οποιασδήποτε ομάδας στον κόσμο. Σίγουρα θα μας λείψει ο Πάου, ο καλύτερος Ισπανός παίκτης στην ιστορία, αλλά θα έχουμε τον Μαρκ (Γκασόλ) με μεγαλύτερο ρόλο, τον Ιμπάκα ή τον Μίροτιτς ή τον Ουίλι (Ερνανγκόμεζ) ή οποιονδήποτε άλλον. Θα υπάρχουν ορισμένες θέσεις ή παίκτες με μεγαλύτερο ρόλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…