Κεντρική Διεθνή Ιτούδης:”Σας ευχαριστώ όλους, Θα σας κάνουμε περήφανους”

Ιτούδης:”Σας ευχαριστώ όλους, Θα σας κάνουμε περήφανους”

dimitris itoudis

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι για άλλα δύο χρόνια κάτοικος Μόσχας μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΤΣΣΚΑ και έστειλε το μήνυμα του στην διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά ευχαρίστησε την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας, ενώ παράλληλα έδωσε την υπόσχεση του ότι εκείνος και οι παίκτες του θα τους κάνουν και πάλι περήφανους μέσα από σκληρή δουλειά.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ευχαριστώ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Αντρέι Βατούτιν και την εταιρεία Νόρνικελ για το νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες για τα αποτελέσματα που πετύχαμε ως τώρα. Προφανώς, από την πλευρά μου έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά των προπονητών, του επιτελείου, όλων όσων εργάζονται για την ΤΣΣΚΑ. 

Ανυπομονούμε για μία ακόμη μακροχρόνια συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και καλώς εχόντων των πραγμάτων για σπουδαίο μπάσκετ από την ομάδα. Επιπλέον, ευχαριστώ τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη. Σας θέλουμε εδώ σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό. Το κλαμπ κάνει σπουδαία δουλειά στο να παρέχει την καλύτερη διασκέδαση και υπηρεσίες. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να σας κάνει περήφανους»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…