Κεντρική Β' Εθνική Ιωνικός ΝΦ: Τέλος ο Σορώτος!

Ιωνικός ΝΦ: Τέλος ο Σορώτος!

Σορώτος

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ιωνικού ΝΦ ο Κώστας Σορώτος. Ο Έλληνας τεχνικός με ανάρτηση του στο Facebook έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας. Ο Κώστας Σορώτος σημειώνει ότι δεν υπήρξε καμιά διαφωνία ούτε καμιά διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα τους και ότι οι λόγοι είναι πιο σοβαροί.

Αναλυτικά:

“Σήμερα μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Γιώργο Μαυραγάνη αποφασίσαμε ο δρόμος μου με τον Ιωνικό να τελειώσει κάπου εδώ. Δεν υπήρξε καμιά διαφωνία ούτε καμιά διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα μας. Οι λόγοι είναι πιο σοβαροί, έχουν να κάνουν γενικά με τον σύλλογο και είναι στην αρμοδιότητα του Γιώργου αν θέλει να τους ανακοινώσει.

Κάθε αποχαιρετισμός στο μπάσκετ είναι για εμένα δύσκολος. Ένας από αυτούς είναι και αυτός γιατί σε αυτούς τους κοντά 5 μήνες γνώρισα καλούς ανθρώπους, ζήσαμε μαζί αγωνίες και μεγάλες συγκινήσεις, κάναμε μεγάλες νίκες, πετύχαμε τον στόχο μας, κάναμε όνειρα.

Δυστυχώς όλα αυτά από σήμερα έλαβαν τέλος και ο καθένας θα ακολουθήσει τον δρόμο του.

Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Μαυραγάνη που έδωσε τα πάντα για αυτή την ομάδα, τον Μάνο Αποστολάκη και τον Κώστα Παπαδουκάκη που ήταν κάθε μέρα δίπλα μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου Θοδωρή Καλλιώρα και σε αυτή την υπέροχη παρέα των παιδιών, τους παίκτες της ομάδας που είναι εξαιρετικά παιδιά. Μάγκες ο γάμος σχόλασε.

Εις το επανιδείν…….”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…