Κεντρική Διεθνή H αναφορά της Παρτιζάν στον Μιλουτίνοφ και στο θέμα των χρεών

H αναφορά της Παρτιζάν στον Μιλουτίνοφ και στο θέμα των χρεών

nikola milutinov olympiakos

Η Παρτιζάν, που θέλει wild card της EuroLeague, πήρε επισήμως θέση για τα οφειλόμενα (περίοδος 2012-15) στον Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ ανέφερε πως “δεν θα επιτρέψουμε την διάδοση μη αληθινών ειδήσεων“.

Αναλυτικά:

“Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του ΒΑΤ κι αφορά τα χρέη της Παρτίζαν απέναντι στον πρώην παίκτη της, Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον εκπρόσωπο του, το κλαμπ θέλει να αναφέρει τα εξής:

Η Παρτίζαν έχει υπογράψει συμφωνίες που αφορούν την μακροπρόθεσμη καταβολή των οφειλομένων και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς όλους τους πρώην προπονητές και παίκτες της, συμπεριλαμβανομένου του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πριν από δυο μήνες, η Παρτίζαν κατέβαλε όλα τα οφειλόμενα προς την Entersport LLC, ολοκληρώνοντας παράλληλα τη συνεργασία μαζί της.

Οι υπογεγραμμένες συμφωνίες με πρώην παίκτες και προπονητές αποτελούν βασική προϋπόθεση για την οικονομική σταθερότητα κι εξυγίανση του κλαμπ. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέψουμε την διάδοση μη αληθινών ειδήσεων. Είναι ενδεικτικό ότι η συγκεκριμένη είδηση ήλθε στην επικαιρότητα λίγες μέρες πριν η EuroLeague ανακοινώσει την απόφαση της για τη wild card και τη συμμετοχή στη διοργάνωση της σεζόν 2019-20!

Η Παρτίζαν δεν έχει σκοπό να κάνει υποδείξεις σε κανέναν όμως θέλει να υπογραμμίσει την οικονομική σταθερότητα του κλαμπ, εκπληρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις της. Δεν θα υπάρξει κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών από το BAT λόγω χρεών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…