Κεντρική NBA Γουαναμέικερ:”Δεν ήταν η ευκαιρία που ήθελα”
NBA

Γουαναμέικερ:”Δεν ήταν η ευκαιρία που ήθελα”

wanamaker celtics

Ο Μπράντ Γουαναμέικερ, πέρυσι έκανε το βήμα για το ΝΒΑ για λογαριασμό των Σέλτικς, με τα πράγματα να μην πάνε όπως τα φανταζόταν. Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος γκαρντ, μετά από μια πολύ μέτρια σεζόν στη Βοστόνη, με μόλις 40 συμμετοχές, και ελάχιστα λεπτά συμμετοχής δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπραντ Στίβενς.

Του χρόνου αν επιλέξει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα θα είναι περιζήτητος, με την Αρμάνι Μιλάνο να έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του.

Ο πρώην γκαρντ της Φενέρμπαχτε, μέσω ανάρτησης του στο instagram, εξέφρασε την απογοήτευση του για την φετινή σεζόν λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ενα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε. Δεν ήταν η σεζόν που περίμενα, ούτε η ευκαιρία που ήθελα αλλά είμαι ευγνώμων για την συγκεκριμένη εμπειρία και όλα τα σκαμπανεβάσματα που πέρασα αυτό το διάστημα. Ακόμα μία σεζόν στην ιστορία, υγιής κι έτοιμος για περισσότερα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Life long dream fulfilled! Not the season nor the opportunity I was expecting , but thankful for the experience and all the ups and downs I faced throughout. Another season in the books healthy and ready for more!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Wanamaker (@bwan22) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…