Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Νίκησε το μπάσκετ, αισθάνομαι ευτυχισμένος, ευλογημένος και υπερήφανος”

Γιατράς: “Νίκησε το μπάσκετ, αισθάνομαι ευτυχισμένος, ευλογημένος και υπερήφανος”

makis giatras promitheas

Ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα στον δεύτερο τελικό του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό, ενώ αποθέωσε για ακόμα μία φορά τους παίκτες του.

“Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη. Ο κόσμος σήμερα ήταν καταπληκτικός και η ατμόσφαιρα αντάξια ενός αγώνα γιορτή για το μπάσκετ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη σήμερα, γιατί νίκησε το μπάσκετ. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, όμως βρήκαμε τον αντίπαλό μας σε εξαιρετική κατάσταση και τρομερά φορμαρισμένο. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Δεν κερδίσαμε μεν το παιχνίδι, όμως κερδίσαμε αυτό που είδατε σήμερα στο γήπεδο. Πάμε, πλέον, στο ΟΑΚΑ για τον γ΄ τελικό».

Για το αν αισθάνεται πρωταθλητής: «Αισθάνομαι ότι πρωταθλητές είναι οι παίκτες μου. Εγώ νιώθω ευτυχισμένος, ευλογημένος και υπερήφανος. Είδα την γυναίκα μου σήμερα στο γήπεδο, νέα παιδιά, τους φίλους τους, παλιούς μου συμπαίκτες, ανθρώπους που ήρθαν από άλλες πόλεις για να μας δουν. Αυτό λέει πολλά. Νιώθω κουρασμένος μετά από τόσα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέσα στην σεζόν. Προσωπικά αυτό δεν το έχω ξανακάνει. Εχουμε παίξει τόσα παιχνίδια φέτος. Τα παιδιά, πάντως, πήραν ενέργεια από τον κόσμο και έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, παρότι δεν ήρθε η νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…