Κεντρική Γ' Εθνική Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους Σφαιρόπουλο, Γιαννικόπουλο, Χατζούλη και Μιχαηλίδη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους Σφαιρόπουλο, Γιαννικόπουλο, Χατζούλη και Μιχαηλίδη

Ο Απόλλων Καλαμαριάς εξέδωσε ανακοίνωση για τους Γιώργο Σφαιρόπουλο, Θάνο Γιαννικόπουλο, Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους Γιώργο Σφαιρόπουλο και Θάνο Γιαννικόπουλο για την πολυετή προσφορά τους. Πρόκειται για δύο ανθρώπους με ήθος, που επί σειρά ετών έδειξαν συνέπεια-αφοσίωση προς τον σύλλογό μας και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην γενικότερη ανάπτυξη του καλαθοσφαιρικού τμήματος (από τις Ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα) του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αυτονόητο, ότι αμφότεροι αποχωρούν από τον σύλλογο ως φίλοι και θα έχουν πάντα μια περίοπτη θέση στην «οικογένεια» του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» και στους δύο προπονητές, Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη. Ανέλαβαν την ανδρική ομάδα μπάσκετ σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και επέδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό -φανερώνοντας παράλληλα τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα- καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον οποίο οδήγησαν σε αγωνιστική ανάκαμψη στην τελική ευθεία της σεζόν 2018-19. Το προπονητικό τους έργο στην ομάδα μας ήταν πολύ σημαντικό και η προσφορά τους δεδομένη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας

Ο Θωμάς Σκληρός ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ίκαρο Καλλιθέας. Μετά την πρόσ…