Κεντρική Γ' Εθνική Ένας εραστής του μπάσκετ στην Κόρινθο!

Ένας εραστής του μπάσκετ στην Κόρινθο!

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Ρουμελιώτη ανακοίνωσε ο ΚΑΟ Κορίνθου. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα της Κορίνθου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Ένας “εραστής” του μπάσκετ κοντά μας!

Μ έναν προπονητή που “ακουμπά” ακριβώς στην φιλοσοφία μας ξεκινάμε τη νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020 “χτίζοντας” ουσιαστικά το νέο ΚΑΟ Κορίνθου!

Στο πρόσωπο του Προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη βλέπουμε το ίδιο πάθος για το μπάσκετ, την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι!

Και για τον ΚΑΟΚ αυτά ήταν πάντα, από τη γέννηση του, τα θεμέλια για μια ομάδα – οικογένεια, για μια ομάδα με δυναμική και στόχους!

Ο Κώστας Ρουμελιώτης είναι “εραστής” και “εργάτης” του μπάσκετ και γι αυτό τον υποδεχόμαστε στην Κόρινθο με μεγάλη χαρά! Η εμπειρία, η κατάρτιση, οι γνώσεις, η απόλυτη αφοσίωσή του, ο επαγγελματισμός σε συνδυασμό με το πάθος του ερασιτέχνη αλλά και οι επιτυχίες του – μετρά 17 ανόδους στην καριέρα του- ήταν για εμάς αρκετά ώστε το απόγευμα της Πέμπτης , στο φυσικό χώρο της ομάδας, στην έδρα της, το ΔΑΚ Κορίνθου να δώσουμε τα χέρια!

Ο νέος Προπονητής σε στενή συνεργασία με το Γενικό Αρχηγό Σταύρο Δανιήλ πραγματοποιούν επαφές και σχεδιάζουν το ρόστερ της ομάδας ώστε τη φετινή χρονιά ο ΚΑΟΚ να κερδίσει το “στοίχημα” που ήδη έχει βάλει!

Η χρονιά που ξεκινά είναι πρόκληση, το γνωρίζουμε όλοι μας καλά!

Οι ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν θ αποδείξουν στην πράξη πως είμαστε έτοιμοι αλλά και αποφασισμένοι ν ανταποκριθούμε σε αυτήν!

Κώστα Σε καλωσορίζουμε!
Χτίζουμε μαζί το νέο ΚΑΟ Κορίνθου!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ολυμπιακός Βόλου: Υπέρ στη μη συνέχιση των πρωταθλημάτων!

Την άποψη ότι δεν πρέπει να υπάρξει ρίσκο με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μπάσκετ και …