Κεντρική Basket League Ενα άκρως τρελό μπασκετικό καλοκαίρι!

Ενα άκρως τρελό μπασκετικό καλοκαίρι!

ΕΘΝΙΚΗΟΜΑΔΑ

Το συγκεκριμένο κείμενο γράφεται παραμονές του μεγάλου τελικού Τότεναμ-Λίβερπουλ, οπότε στη σκιά μιας μεγάλης ποδοσφαιρικά αναμέτρησης (βλέπουμε 3-1,Τότεναμ, για όσους θα ήθελαν να ποντάρουν) θα ασχοληθούμε με τα πεπραγμένα του μπασκετικού καλοκαιριού!

Φυσικά, η αγαπημένη μας Εθνική είναι το κυρίως πιάτο!Η 1Η Ιουνίου σημαίνει έναρξη του θέρους, αλλά είναι και μια νεκρή αγωνιστικά μπασκετική περίοδος, όσο και αν τα πλέι οφ είναι εν δράσει. Την 31η του Αυγούστου, όμως θα ξεκινάει το Παγκόσμιο. Περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία τις κλήσεις του πιστού στην Εθνική μας Θανάση Σκουρτόπουλου, με τη φαρέτρα να είναι γεμάτη πλην του σουτέρ!Εκεί μην παραξενευτείτε αν δούμε πιθανή κλήση Βασιλειάδη ή Μπράμος. Αλλωστε, έχουν κάνει πολύ καλή χρονιά. Μηπως δούμε και την παρουσία Καράμπελα; Ηταν η έκπληξη της χρονιάς, αξίζει της προπιλογής!

Πάμε στα εντός…Από Θεσσαλονίκη μεριά στον ΠΑΟΚ δεν κουνιέται φύλλο, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Δεν μπορεί ένας τόσο ιστορικός σύλλογος να μην βρει μια λύση για το μέλλον του. Και φυσικά έστω και την τελευταία στιγμή, θα πρέπει να βρουν τρόπο οι “ασπρόμαυροι” ιθύνοντες να πείσουν την οικογένεια Σαββίδη. 

Στον Αρη, ο Δημήτρης Γουλιέλμος αναζητάει τρόπους να σπάσει το ban. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ευχολόγια. Χρειάζεται μετρητό και βοήθεια στην παρούσα φάση. Το αγωνιστικό αν αργήσει δε θα γίνει τίποτα. Οι δυο σύλλογοι πάντως πολύ δύσκολα θα είναι στην Ευρώπη, η λογική λέει πως είναι απαγορευτική συμμετοχή τους. 

Ο ιστορικός Ηρακλής επανήλθε για να μείνει. Με ηρεμία, οργάνωση και σωστές επιλογές σχεδιάζει την επόμενη ημέρα. Στη διάθεση του κόσμου τα διαρκείας, παρουσία Δρακόπουλου στον ΕΣΑΚΕ, επιθεώρηση για το Ιβανώφειο και φυσικά θα ακολουθήσει αναλυτική συνέντευξη Τύπου. Είναι αυτή τη στιγμή σε πιο ευνοϊκό πλαίσιο παρουσίας.

Για τα της Αθήνας, οι τρεις μεγάλοι ακολουθούν τον δικό τους δρόμο, αλλά η απουσία από το final four της Euroleague είναι η βασική αιτία, για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί. Η ΑΕΚ έχει τη δική της βάση, αλλά και οι προσδοκίες μεγαλώνουν με έναν οικονομικό παράγοντα του βεληνεκούς του Μάκη Αγγελόπουλου.

Για την Α2 τα δεδομένα θα εξίσου ανταγωνιστικά, ενώ στο ΝΒΑ οι Ράπτορς το σηκώσουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Καλό (μπασκετικό) και όχι μόνο καλοκαίρι σε όλους!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …