Κεντρική Β' Εθνική Δούκας: Προπονητής ο Κώστας Αγγέλου

Δούκας: Προπονητής ο Κώστας Αγγέλου

Δούκας

Ο Κώστας Αγγέλου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Δούκα. Ο Έλληνας τεχνικός για οχτώ χρόνια ήταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας και από τη νέα χρονιά θα έχει για πρώτη φορά τον ρόλο του πρώτου προπονητή.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα Μπάσκετ του του Συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον coach Κώστα Αγγέλου στη θέση του πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδας, πόστο που αναλαμβάνει για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας και συνεχούς προσφοράς του στο τμήμα.

Πρόκειται για μια επιλογή που σηματοδοτεί το νέο «restart» του τμήματος, βάση του οποίου συνιστά η αξιοποίηση των «δικών» του αθλητών… Αυτών που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στις ομάδες υποδομών του Συλλόγου μας μαζί με κάποιες προσθήκες νέων και φιλόδοξων αθλητών που στόχο θα έχουν την δημιουργία ενός νεανικού και ανταγωνιστικού συνόλου.

Είναι γνωστό ότι ο στόχος για δυνατές ομάδες υποδομών που θα πρωταγωνιστούν σε επίπεδο ΕΣΚΑ αλλά και Εθνικό, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΑΣΕΔ… Παράλληλα με αυτόν, η ανδρική ομάδα – υπό την καθοδήγηση του 45χρονου τεχνικού – φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια αντίστοιχη εικόνα στην Β’ Εθνική Κατηγορία, όπου θα περισσεύει το ταλέντο, ο ενθουσιασμός, το πάθος και η δύναμη…

Σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας, ο Κώστας Αγγέλου δήλωσε:

«Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος του ΑΣΕΔ για πρώτη φορά μετά τα 8 χρόνια παραμονής μου στο σύλλογο, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την οικογένεια Δούκα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Η συμπόρευση μου την συγκεκριμένη στιγμή με την ανδρική ομάδα του Δούκα έχει μια διπλή αποστολή – πρόκληση… Αφενός μεν να γίνει η σύζευξη του ανδρικού τμήματος με το πυρήνα του συλλόγου, εφηβικό και παιδικό, αφετέρου η σύνδεση με τον κόσμο που αγαπάει τον σύλλογο και θέλει να βλέπει τα δικά μας παιδιά να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Πιστεύω ακράδαντα ότι με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο από τους αθλητές μας και με την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων του συλλόγου θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Δούκα…»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κεκλεισμένων των θυρών το Αιγάλεω – Πανελευσινιακός

Το Αιγάλεω θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό χωρίς τον κόσμο του Χωρίς την παρουσία κόσμου θ…