Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Δ.Σ. στον ΠΑΟΚ για Καραμάνο-Παπαδόπουλο

Δ.Σ. στον ΠΑΟΚ για Καραμάνο-Παπαδόπουλο

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με σκοπό την ενημέρωση των μελών αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ενημέρωσε για την εξέλιξη των συζητήσεων με τον Γιώργο Καραμάνο, καθώς και το ενδιαφέρον της πλευράς του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Από την πλευρά των υπολοίπων μελών του Δ.Σ., τονίστηκε ότι βασική επιδίωξη για το ιδιοκτησιακό, πρέπει να είναι ένας υγιής και βιώσιμος ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την συμμετοχή όλων των μελών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ για την πορεία των συζητήσεων και τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάση Κατσαρή και τον κ.Γιώργο Καραμάνο, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός του για την ανάληψη του Management της εταιρίας.

Τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν την επιθυμία τους να βρεθεί μία υγιής και βιώσιμη λύση για την ομάδα μπάσκετ και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών και τις τελικές αποφάσεις των κ.κ. Κατσαρή και Καραμάνου.

Το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει επίσης την συμμετοχή για 4η συνεχόμενη χρονιά στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League και υπενθυμίζει πόσο σημαντική μπορεί να είναι η Ευρωπαϊκή προοπτική για την ομάδα.

Ευχαριστεί τέλος τον Κωνσταντίνο Στύλα, που ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια προσέφερε πάρα πολλά στην εταιρία και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη συνέχεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Ενσωματώθηκαν Μαργαρίτης – Κακλαμανάκης

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Κώστας Μέξας είχε στ…