Κεντρική Ασίστ Shadow Αποθέωσε Σχορτσανίτη ο Ραλλάτος!

Αποθέωσε Σχορτσανίτη ο Ραλλάτος!

sofoklis e1560350571601

Ο Γρηγόρης Ραλλάτος αποθέωσε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Το μήνυμα του στον θηριώδη σέντερ:

Σοφοκλη, ισως να μη τα λεμε συχνα και ισως εδω να μην ειναι ο σωστος τροπος, ομως νοιωθω οτι θελω να μοιραστω κατι μαζι σου αλλα και γενικα!
Εισαι ενας θαυμασιος ανθρωπος και ενας θαυμασιος αθλητης, το μυαλο πολλες φορες ειναι εμποδιο και οι λαθος ανθρωποι ερεθιζουν τις λαθος σκεψεις.

*Ειμαι ενας ανθρωπος που γνωριζω πολυ καλα αυτο το κομματι της ζωης.
Ισως ειμαι υπερβολικος αλλα εγω πιστευω οτι η basket league ειναι το μερος που ενα ονομα και ενας αθλητης σα και σενα ΑΞΙΖΕΙ να βρισκεται.
Οχι μονο γιατι ειναι το επιπεδο σου εκει και εχεις να παιρνεις απο το μπασκετ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ γιατι εχεις να δωσεις εμπνευση και ζωη, να συνεπαρεις κοσμο με την επιμονη σου και να κανεις τα μικρα παιδια που πιστευαν και πιστευουν σε σενα να ξαναδουν ποσο μεγαλη καρδια εχεις και ποσο υπεροχο ειναι αυτο το αθλημα που υπηρετουμε….
ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ειναι η ιδανικοτερη αρχη για τη προσπαθεια σου και εκτος απο θαυμαστης σου δηλωνω πως θα στελνω και τη θετικη μου αυρα σε οτι κανεις με ευχες για να πετυχεις!!!!
#fearthebeast

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…