Κεντρική Γ' Εθνική Aπόλλων Καλαμαριάς: Αποχώρηση Χατζούλη-Μιχαηλίδη, νέος κόουτς ο Καραμουσαλίδης

Aπόλλων Καλαμαριάς: Αποχώρηση Χατζούλη-Μιχαηλίδη, νέος κόουτς ο Καραμουσαλίδης

karamousalidis

Οι Γιάννης Χατζούλης και Άλκης Μιχαηλίδης πρόσφεραν πολλά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος μέτρησε έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς του πρωταθλήματος. Οι δύο προπονητές δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και νέος κόουτς είναι ο Γιώργος Καραμουσαλίδης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook:

▶️Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές, Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη για την μεγάλη προσφορά τους προς την ομάδα μας
▶️Νέος προπονητής ο Γιώργος Καραμουσαλίδης στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς του Ερασιτέχνη Απόλλωνα:

O M.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιωργο Καραμουσαλίδη, ο οποίος θα αναλάβει την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιώργος Καραμουσαλίδης είναι μόνιμο μέλος Ε.Ε.Π. του Τ.ΕΦ.Α.Α. – Α.Π.Θ., με Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Προπονητική της Καλαθοσφαίρισης. Παρουσιάζει πλούσιο επιστημονικό έργο, δεκάδες διεθνείς και Ελληνικές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις και πρακτικά συνεδριών, εκδόσεις βιβλίων, σεμινάρια προπονητικής και διδασκαλία στις Σχολές Προπονητών. Ως αθλητής αγωνίσθηκε στον Πανσερραϊκό, από όπου και ξεκίνησε την προπονητική του εμπειρία ενώ στη συνέχεια εργάσθηκε σχεδόν σε όλα τα επίπεδα κατηγοριών και σε ομάδες όπως : Πανσερραϊκός, Ίκαροι Σερρών, Δόξα Ρετζικίου, ΠΚ Νεάπολης, Ήφαιστος, Θερμαϊκός Θέρμης, Σητειακός, ΓΑΣ Βασιλικών, Siemens, ΓΣ Μακαμπή, ΜΕΝΤ, ΆΡΗΣ , Κένταυρος Καλλικράτειας, Γαλάτιστα, Ιωνικός Διαβατών, Αργοναύτης Καλαμαριάς, Κ.Σ.Γέφυρας, Μακεδονικός.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…