Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανοίγει ο δρόμος για Πεδουλάκη

Ανοίγει ο δρόμος για Πεδουλάκη

pedoulakis

Ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την οριστική αρνητική απάντηση από τον Ρικ Πιτίνο. Πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “πρασίνων” είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας τεχνικός θα μιλήσεις τις επόμενες ώρες με το Περιστέρι και αναμένεται να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο “τριφύλλι”.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε εξαιρετική δουλειά φέτος στο Περιστέρι και το οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά των playoffs της Basket League. Οι Περιστεριώτες τον ήθελαν στον πάγκο τους και τη νέα χρονιά, αλλά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα μιλήσει πρώτα με το Περιστέρι και μετά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα συναντηθεί τις επόμενες ώρες με τους ιθύνοντες της ομάδας και αναμένεται οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Πεδουλάκης έχει τον σεβασμό από την πλειοψηφία στον Παναθηναϊκό λόγω της εξαιρετικής του δουλειάς και του χαρακτήρα του και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι “πράσινοι” επιθυμούν την επιστροφή του Έλληνα τεχνικού και αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής μετά τη συνάντηση του με το Περιστέρι.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…