Κεντρική Γ' Εθνική Ανέλαβε τη ΜΕΝΤ ο Ντολόπουλος

Ανέλαβε τη ΜΕΝΤ ο Ντολόπουλος

Η ΜΕΝΤ πραγματοποίησε κακή σεζόν φέτος, αλλά κατάφερε να μείνει στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να προβεί σε αλλαγή προπονητή. Τα ηνία της ομάδας δόθηκαν στον Σάββα Ντολόπουλο, ο οποίος πήρε τη θέση του Τάσου Κουγιουμτζίδη.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος, ο τζενεράλ μάνατζερ και η ομάδα της ΜΕΝΤ ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο τεχνικό Σάββα Ντολόπουλο, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας του ανδρικού τμήματος για μια δυναμική παρουσία στο επερχόμενο και λίαν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (2019-2020). Παράλληλα, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο καταρτισμός του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με μοναδικό στόχο τη νίκη κάθε Κυριακή.

Το βιογραφικό του 46χρονου τεχνικού

Γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη .

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα τμήματα υποδομής του «ΑΣ Αρη Θεσσαλονίκης» με τον οποίο κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων το 1989. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες «Μέγας Αλέξανδρος» (φιναλίστ κυπέλλου ανδρών ΕΚΑΣΘ) , «ΑΣ Ήφαιστος» Θεσσαλονίκης (πρωτάθλημα Γ Εθνικής ) , «Μακαμπή  Θεσσαλονίκης» (πρωτάθλημα Α ΕΚΑΣΘ) , «Αετός Θεσσαλονίκης» (άνοδος Α ΕΚΑΣΘ) , «Αστέρας Ιπποδρομίου» (άνοδος Β ΕΚΑΣΘ).

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1992 από τις υποδομές του «ΑΣ Ηφαίστου» και στη συνέχεια της «ΑΕ Πυλαίας» αλλά και του «ΜΑΣ Ευάγγελος Μαντουλίδης» με τον οποίο από το 2008-2012 κατέκτησε δύο δεύτερες πανελλήνιες θέσεις (εφήβων 2008, παίδων 2010) και  μία πρώτη (παίδων 2009).

Στη συνέχεια ανέλαβε την ανδρική ομάδα της «Μακαμπή Θεσσαλονίκης» όπου το 2012 ανέβασε στην Γ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα με την ανδρική ομάδα της ΑΕ Πυλαίας κατάφερε δύο διαδοχικές ανόδους από την Γ τοπική κατηγορία στην Α ΕΚΑΣΘ (2012-2013).

Επίσης έχει διατελέσει προπονητής στην «Ε.Κ. Σταυρούπολη» (Β ΕΚΑΣΘ-εφηβικό) αλλά και στο ανδρικό τμήμα της ομάδας «ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου» στην Α2 Εθνική κατηγορία . Το 2017-2018 βρέθηκε στο τιμόνι της ανδρικής και εφηβικής ομάδας του «ΜΑΣ Ευάγγελος Μαντουλίδης»  ενώ πέρσι ήταν στις υποδομές της ίδιας ομάδας καθώς και στο παιδικό-προπαιδικό της ΜΕΝΤ.

Έχει βραβευτεί από τον Σ.Ε.Π.Κ. ως ο καλύτερος προπονητής στην κατηγορία  παίδων για τη χρονιά 2008-2009.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος διπλώματος Α κατηγορίας, έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας

Ο Θωμάς Σκληρός ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ίκαρο Καλλιθέας. Μετά την πρόσ…