Κεντρική Basket League Άρης Ξεκάθαρος ο Τολιόπουλος! “Θέλω να μείνω στον Άρη, 3,5 χρόνια ήμουν στο… ψυγείο”

Ξεκάθαρος ο Τολιόπουλος! “Θέλω να μείνω στον Άρη, 3,5 χρόνια ήμουν στο… ψυγείο”

Βασίλης Τολιόπουλος και όσα είπε στον ΕΣΑΚΕ

Ο Βασίλης Τολιόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και τη νέα σεζόν, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με το Ρέθυμνο.

“Δεν έχουμε μιλήσει. Περιμέναμε να τελειώσει η χρονιά. Αφού τελείωσε η χρονιά, εύχομαι να τα βρω και να μείνω εδώ. Ευχαριστήθηκα το μπάσκετ που παίζω, μετά από 3,5 χρόνια που ήμουν στο… ψυγείο”, τόνισε ο γκαρντ του Άρη.

Για την ήττα από το Ρέθυμνο: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε από την αρχή, μετά τα όσα έγιναν, ότι το Ρέθυμνο θα παίξει για τη χρονιά του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε, με το Ρέθυμνο να βάζει κάποια μεγάλα σουτ. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, παρά όλες τις δυσκολίες που είχαμε και ήμασταν 7-8 άτομα τις περισσότερες μέρες. Δεν καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά καλά, όπως θα θέλαμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους”.

Για τις εξελίξεις στο μπάσκετ: “Δεν είναι κάτι όμορφο, ειδικά να βλέπεις την παλιά σου ομάδα να κινδυνεύει να πάει στην Α2 και να γίνονται όλα αυτά με Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό. Σίγουρα μας επηρεάζει αλλά πρέπει να παίζουμε και να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…