Κεντρική Διεθνή Βόμβα! Χωρίς Πάου Γκασόλ στο Μουντομπάσκετ η Ισπανία

Βόμβα! Χωρίς Πάου Γκασόλ στο Μουντομπάσκετ η Ισπανία

pau gasol sergio llull

Χωρίς τον Πάου Γκασόλ θα παραταχθεί η Ισπανία στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Ο Ισπανός ψηλός υπέστη κάταγμα κόπωσης, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μην είναι σε θέση να ενισχύσει τους Μπακς στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Όπως αποκάλυψε ο κόουτς των Ισπανών, Σέρχιο Σκαριόλο, ο ηγέτης των φούριας ρόχας δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Όσοι ξέρουμε τον Πάου τον στηρίζουμε και ξέρουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση. Εύχομαι να κυλήσει τέλεια η αποθεραπεία του. Ο Πάου δεν ήθελε απλώς να είναι καλός, αλλά να είναι ανταγωνιστικός.

Κάποιες φορές κάποιες πράγματα απλώς συμβαίνουν και πρέπει να τα αποδεχθούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να κατακτήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία στον Πάου να αποσυρθεί με τη φανέλα της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε στην ισπανική εφημερίδα «AS».

Η Ισπανία έχει κληρωθεί στο Γ’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Κουανγκτσόου, με αντιπάλους το Ιράν, το Πουέρτο Ρίκο και την Τυνησία, ενώ στο δεύτερο γύρο θα διασταυρωθεί με τις προκριθείσες ομάδες του Δ’ Ομίλου (Ιταλία, Σερβία, Αγκόλα, Φιλιππίνες).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…