Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Βεργίνης: “Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι”

Βεργίνης: “Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι”

Βεργίνης

Στην τελική ευθεία εχουν μπει οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3ΟΝ3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” στη Θεσσαλονίκη και ο 32χρονος γκαρντ του Άρη Δημήτρης Βεργίνης, έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα.

“Είναι πολυ ευχάριστο που τα εφετινα τουρνουά ξεκινούν απο τη Θεσσαλονίκη, είναι μια πόλη που αγαπάει ιδιαίτερα το μπασκετ και είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρίσκομαι κι εγώ εκεί. Ελπίζω ότι εφέτος θα έχει περισσότερο κόσμο σε σχέση με πέρυσι και όσοι παίκτες βρεθούν στο τουρνουά, θα δώσουν χαρά στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά, θα μιλήσουν και θα παίξουν μαζί τους. Θα είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και όλοι οι παίκτες θα είναι ενώμενοι. Παίκτες του Άρη και του ΠΑΟΚ για παράδειγμα, θα είναι μαζί και αυτό είναι ένα σπουδαίο μήνυμα διότι πρέπει ο κόσμος να καταλάβει, ότι είμαστε αγαπημένοι, ενωμένοι και δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι”, δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη Δημήτρης Βεργίνης.

Τα εφετινά τουρνουά, θα έχουν εορταστικό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη “γέννηση” του ελληνικού μπάσκετ.

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3ΟΝ3 streetball, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά είναι:

11-12 Μαΐου – Θεσσαλονίκη

8-9 Ιουνίου – Χαϊδάρι

22-23 Ιουνίου – Γαλάτσι

29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα)

6-7 Ιουλίου – Χάνια

Οι εγγραφές συνεχίζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…