Κεντρική Elite League Τσάπας: “Η μπασκετική… χρεοκοπία πλησιάζει!”

Τσάπας: “Η μπασκετική… χρεοκοπία πλησιάζει!”

vaggelis tsapas

Ο Βαγγέλης Τσάπας σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις τραγικές εξελίξεις στον μπασκετικό χώρο, τονίζοντας ότι η μπασκετική χρεωκοπία πλησιάζει.

Αναλυτικά:

“Η Κρίση που μαστιζει το Ελληνικό Μπάσκετ θυμίζει έντονα την καταστάση που βίωσε το Ελληνικό πολιτικό σύστημα την Περίοδο 2007-2009 …

Τότε εν μέσω της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής Κρίσης κι ενώ η Χρεωκοπία μας χτύπαγε την πόρτα οι πολιτικοί μας ήταν στον Μικρόκοσμο της εξυπηρέτησης των μικροπολιτικών συμφερόντων τους κι ο Μεν Καραμανλής δήλωνε ότι η Ελληνική οικονομία αποδείχθηκε πολύ Ισχυρή απέναντι στην Παγκόσμια κρίση και μετά ο Γ.Α.Π. Έλεγε
<< Λεφτά Υπάρχουν >>….

Τ αποτελέσματα των τότε χειρισμών των πολιτικών μας είναι γνωστά και τα πληρώνουμε ακόμα ……
Το Ελληνικό Μπάσκετ αυτήν την στιγμή είναι έρμαιο όλων όσων ασχολούνται μ αυτό κι απλά αρνούνται να δουν την αλήθεια …..

Ότι η μπασκετική χρεωκοπία πλησιάζει …

Τα μικρόσυμφεροντα και οι εύκολες λύσεις με οπαδικό φόντο κυριαρχούν όποτε νομίζω ότι η ελπίδα της ανάκαμψης μοιάζει σαν όνειρο θερινής νυχτός …..

Απλά θυμιζω ότι το 95% των πολιτικών εκείνης της εποχής λοιδορήθηκε και ουσιαστικά σβήστηκε από τον χάρτη της πολιτικής …..

Το ίδιο θα συμβεί και σε πολλούς ανθρώπους του μπάσκετ που κατέχουν σοβαρές θέσεις κι αντί να βλέπουν την ασχήμια που δείχνει απέναντι τους ο καθρέφτης νομίζουν ότι είναι θελκτικά μοντέλα ……”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…