Κεντρική Γ' Εθνική Το “μαγικό” ραβδάκι του Κακιούζη!

Το “μαγικό” ραβδάκι του Κακιούζη!

mixalis kakiouzis koropi

Το Κορωπί κατέλαβε την έκτη θέση στον 2ο Νότιο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και αυτό το οφείλει κατά πολύ στον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Κακιούζη. Ο Έλληνας τεχνικός πήγε στα μέσα της περιόδου στην ομάδα και κατάφερε να την πάρει από τις τελευταίες θέσεις και να την εδραιώσει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Μιχάλης Κακιούζης από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε την ομάδα, έδειξε τις προθέσεις του. Το Κορωπί στο πρώτο παιχνίδι με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο κέρδισε εκτός έδρας τον Αργοναύτη Ραφήνας (62-67) και έδειξε να παίρνει τα πάνω του. Μάλιστα αυτό ήταν και το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και ακόμη καλύτερη, καθώς στα πρώτα έξι παιχνίδια το Κορωπί πήρε πέντε νίκες!

Το Κορωπί συνέχισε να έχει σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα και κατάφερε να διατηρηθεί μέχρι και το φινάλε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Μιχάλης Κακιούζης έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με το Κορωπί έχοντας ρεκόρ 13 νικών και μόλις 6 ηττών!

Ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να κάνει μία εξαιρετική πορεία με το Κορωπί, ενώ παράλληλα ήταν και προπονητής σε Ακαδημίες στο Λουτράκι. Ο Κακιούζης συνδύασε και τα δύο με μεγάλη επιτυχία και η συνέχεια στην προπονητική καριέρα του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ αναμένεται να είναι λαμπρή.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…