Κεντρική Elite League Το κοινωνικό πρόσωπο και το αήττητο της έδρας ξεχώρισαν στον Ηρακλή!

Το κοινωνικό πρόσωπο και το αήττητο της έδρας ξεχώρισαν στον Ηρακλή!

iraklis refugees

Η ΚΑΕ Ηρακλής έδειξε το κοινωνικό πρόσωπό της. Στο πλαίσιο του αγώνα με τον Αμύντα, φιλοξένησε στο Ιβανώφειο παιδιά από τη Δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων μεταναστών από την Αφρική με έδρα στο Πολύκαστρο, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο του αθλητισμού. 

Αναλυτικά οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν….«Στο πλαίσιο του χθεσινού αγώνα μας με τον Αμύντα φιλοξενήσαμε παιδιά από τη Δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων μεταναστών από την Αφρική με έδρα στο Πολυκαστρο. Τα παιδιά είδαν τον αγώνα, γνώρισαν και μίλησαν με παίκτες και τον Προπονητή μας Κώστα Μέξα και μετά έκαναν και προπόνηση στο Ιβανώφειο υπό την επίβλεψη προπονητών της Ακαδημίας μας. Ο αθλητισμός φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους και δυναμώνει σχέσεις και συναισθήματα και ο Ηρακλής ανέκαθεν ήταν και είναι αλληλέγγυος σε κάθε παρόμοια περίπτωση…».

Φυσικά, στο Ιβανώφειο επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Αμύντα και φυσικά ο Κώστας Μέξας είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι. Τα πλέι οφ είμαι μπροστά και από το άλλο Σάββατο οι “κυανόλευκοι” θα γνωρίζουν τους αντιπάλους τους. Στον “Ημίθεο” σκέφτονται μόνο την άνοδο και οφείλουν με την έδρα και τη δική τους ισχύ να τσεκάρουν και μαθηματικά την άνοδο!Η τελευταία αναμέτρηση με τον Εθνικό είναι εντελώς αδιάφορη και το τεχνικό τιμ αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …