Κεντρική Διεθνή Το BCL αναλύει το Μπολόνια-Μπάμπεργκ

Το BCL αναλύει το Μπολόνια-Μπάμπεργκ

virtus bamberg

Ο ένας από τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League, είναι αυτός ανάμεσα στην Μπολόνια και την Μπάμπεργκ και οι διοργανωτές αναλύουν τα υπέρ και τα κατά των δύο ομάδων. Η ανάλυση τους εκτός από τα στατιστικά εστιάζει στους Πάντερ και Ράις στην απόδοση των οποίων βασίζονται η Ιταλική και η Γερμανική ομάδα αντίστοιχα.

Διαβάστε όσα συγκέντρωσαν για τους δύο μονομάχους οι διοργανωτές:

  • Αυτή θα είναι η 19η μάχη μεταξύ μιας ιταλικής και μια γερμανικής ομάδας στην ιστορία του BCL, με τους τελευταίους να νικούν σε 10 από τις προηγούμενες αναμετρήσεις και τους πρώτους να νικούν στις υπόλοιπες οκτώ.
  • Η Segafredo Virtus Bologna έχει νικήσει και στα δύο ματς που έχει παίξει με γερμανικές ομάδες στο BCL αυτής της σεζόν. Η Brose Bamberg δεν έχει παίξει με ιταλική ομάδα στο BCL.
  • Η Segafredo Virtus Bologna έχει νικήσει σε 10 από τα 11 ματς στα οποία έχει βάλει πάνω από 80 πόντους στο BCL αυτής της σεζόν, αλλά έχει επικρατήσει μόνο σε δύο από τα επτά ματς που έχει βάλει 80 ή λιγότερους πόντους.
  • Η Segafredo Virtus Bologna έχει βάλει περισσότερους πόντους ανά ματς στο δεύτερο ημίχρονο από κάθε άλλη ομάδα στο BCL στη Regular Season (43,4).
  • Η Segafredo Virtus Bologna είχε κατά μέσο όρο μόλις 8,7 λάθη ανά αγώνα και έχει δεχτεί 8,2 πόντους ύστερα από λάθη. Έτσι, έχει την καλύτερη (χαμηλότερη δηλαδή) επιδόση στις δύο κατηγορίες μεταξύ όλων των ομάδων στο BCL 2018/19.
  • Η Brose Bamberg έχει νικήσει σε 10 από τα 11 παιχνίδια στα οποία έχει δεχθεί λιγότερους από 80 πόντους στο BCL αυτής της σεζόν, σε αντίθεση με τις νίκες της στα επτά ματς, που έχει δεχθεί 80+ πόντους στη διοργάνωση.
  • Η Brose Bamberg έχει βάλει κατά μέσο όρο 19,4 βολές ανά ματς, τις περισσότερες μεταξύ όλων των ομάδων του BCL αυτή τη σεζόν. Έχει ευστοχήσει στο 82,2% των βολών της, στο υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή μεταξύ όλων των ομάδων της διοργάνωσης φέτος.
  • Μόνο η Ventspils (23,5) έχει βάλει περισσότερους πόντους κατά μέσο όρο στα τέταρτα δεκάλεπτα από την Brose Bamberg (21,7) μεταξύ όλων των ομάδων του BCL αυτή τη σεζόν.
  • Ο Kevin Punter της Segafredo Virtus Bologna έχει σκοράρει 659 πόντους, τους περισσότερους μεταξύ όλων των παικτών στην ιστορία του BCL. Έχει βάλει κατά μέσο όρο 15,1 πόντους ανά ματς στο BCL 2018/19, τους περισσότερους μεταξύ όλων των παικτών της Segafredo Virtus Bologna.
  • Ο Tyrese Rice της Brose Bamberg έχει βάλει 20+ πόντους σε οκτώ διαφορετικά ματς στο BCL το 2018/19, στις περισσότερες φορές με τέτοια επίδοση μεταξύ όλων των παικτών της λίγκας αυτή τη σεζόν. Η Brose Bamberg επικράτησε σε έξι από αυτά τα οκτώ παιχνίδια, στα οποία ο Rice σκόραρε 20+ πόντους.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…