Κεντρική Γυναίκες Θέλει το τέταρτο αήττητο νταμπλ ο Παντελάκης

Θέλει το τέταρτο αήττητο νταμπλ ο Παντελάκης

Giorgos Pantelakis

Ενόψει των τελικών του μπάσκετ γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε στη σελίδα του ερασιτέχνη δίνοντας το σύνθημα για το τέταρτο αήττητο νταμπλ.

Η σειρά ξεκινάει αύριο στο κλειστό της Γλυφάδας (7/5, 17:00) με τον ΠΑΟΚ να παρατάσσεται χωρίς ξένες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης στην σελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Φτάσαμε στην περίοδο που περιμέναμε τόσο καιρό. Από την αρχή της σεζόν έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρώτος στόχος μας είναι το τέταρτο αήττητο νταμπλ. Οι προπονήσεις δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για αυτά τα παιχνίδια.

Είμαι σίγουρος για τις αθλήτριές μου και είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας, να χαρούν μαζί μας, να φωνάξουν για μας και την Τετάρτη παρέα να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές, μαζί με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας».

Η αποστολή αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…