Κεντρική Elite League Τέλος ο Μόκφορντ, το μυαλό στην Καβάλα και ικανοποίηση στην Καρδίτσα!

Τέλος ο Μόκφορντ, το μυαλό στην Καβάλα και ικανοποίηση στην Καρδίτσα!

tzimaskarditsa

Ο Γιάννης Τζήμας και οι παίκτες του είναι ζωντανοί για τα πλέι οφ και φυσικά η αναμέτρηση με την Καβάλα θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα.Το πολύ καλό ντεμαράζ έχει φέρει στις πρώτες πέντε θέσεις την ομάδα του Γιάννη Τζήμα, η οποία περιμένει τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής για το οριστικό πλασάρισμα!

Οι Θεσσαλοί συμμετείχαν στη φιέστα του Ιωνικού και πλέον περιμένουν να δουν τη δική τους τελική κατάληξη. “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά και ούτε στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις δεν περιμέναμε να είμαστε σε αυτήν τη θέση. Τα πάντα θα κριθούν στο τέλος και εμείς θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε με νίκη τη σεζόν για τον κόσμο και για τους εαυτούς. Η Καρδίτσα είναι πάνω από όλα μια οικογένεια και σίγουρα θα μας ενδίεφερε να είμαστε στα πλέι οφ. Και να μην είμαστε όμως, κρατούμε την προσπάθειά μας και ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε”, λέει στο ebasket.gr o Γιάννης Τζήμας.

Θα πρέπει να αναφερθεί παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Μόκφορντ, οπότε και στην αναμέτρηση της Νίκαιας, η θεσσαλική ομάδα θα έχει αμιγώς ελληνική σύνθεση στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…