Κεντρική Γ' Εθνική Στο Φάληρο ο Γούναρης!

Στο Φάληρο ο Γούναρης!

Το Παλαιό Φάληρο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάριο Γούναρη. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Ο σύλλογος μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του ΑΟΠΦ με τον Μάριο Γούναρη, που θα αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας.

Ο Μάριος Γούναρης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση. Έχει επίσης κάνει συμπληρωματικές σπουδές στο McGill Univercity ως personal trainer.

Υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας (κατά την περίοδο που η ομάδα μας ήταν στη Γ’ εθνική κατηγορία και της ανόδου στη Β’) καθώς υπήρξε και προπονητής της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του ΑΟΠΦ.

Επιστρέφει μετά από χρόνια, πιο έμπειρος και καταξιωμένος, για να κατευθύνει πάνω σε σωστές βάσεις, με αρχές και στόχους, τον αγωνιστικό και προπονητικό προσανατολισμό του συλλόγου μας.

Υπήρξε ακόμη αθλητής μπάσκετ και ενδεικτικά θα αναφέρουμε, των ομάδων Αστέρα Εξαρχείων (Β’ Εθνική), Πειραϊκού Συνδέσμου (Α2 Εθνική και Α1), Ηλιούπολης (Γ’ Εθνική), Αρκαδικού (Β’ – Γ’ Εθνική) κ.α.

Η προϋπηρεσία του ως Head Coach μπάσκετ είναι σημαντική και ενδεικτικά θα αναφέρουμε την συνεργασία του με διακεκριμένες ομάδες εθνικών κατηγοριών: Ιωνικός Νίκαιας (Β’ Εθνική – Α2), Δούκας (Α2), Εθνικός (Β’ – Α2), Αιγάλεω (Β’ Εθνική), κ.α.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο και του ευχόμαστε ακόμα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τον σύλλογο μας».

Ο Μάριος Γούναρης, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του ΑΟΠΦ, μίλησε για την επιστροφή του στον σύλλογο και τους στόχους που έχει θέσει, ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη της.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο aopf.gr:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ομάδα που έχω υπηρετήσει σαν παίχτης και σαν προπονητής και έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές.
Από την πλευρά μου θέλω να συνεισφέρω στην εξέλιξη και στην οργάνωση του συλλόγου με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο και όλοι μαζί να καταφέρουμε να δώσουμε τις σωστές βάσεις και τη σωστή αθλητική και κοινωνική παιδεία στα παιδιά.
Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, αποφάσεις εδώ και τώρα”

Θέση για την επί τέσσερις μήνες αεργία των αθλητών πήρε με ανάρτηση του στα social media o…