Κεντρική Basket League Στα χρόνια της υπομονής δε μας θυμήθηκε κανείς-Μεθυσμένη πολιτεία το Ιβανώφειο!

Στα χρόνια της υπομονής δε μας θυμήθηκε κανείς-Μεθυσμένη πολιτεία το Ιβανώφειο!

ira3

Κάποιες ομάδες έχουν μάθει να αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους…

Ο Ηρακλής με 3000 κόσμο στο πλευρό του έκανε το 3-0 κόντρα στην Καστοριά και επιστρέφει στα σαλόνια ύστερα από 8 χρόνια. Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του έκαναν το καθήκον τους και το Ιβανώφειο έγινε μεθυσμένη πολιτεία. Πυρσοί, πανηγυρισμοί, χαμόγελα και αποθέωση. Ένα μεγάλο άγχος τελείωσε και ένα άλλο πιο δημιουργικό θα ξεκινήσει. Ο “Ημίθεος” επέστρεψε εκεί που ανήκει και πρέπει να μάθει από τα λάθη  του. Ο κόσμος είναι η μεγαλύτερη προίκα, ελάχιστες ομάδες έχουν αυτό που έγινε χθες στο Ιβανώφειο σε όλη την Ελλάδα.

Με πίστη και υπομονή, ο Ηρακλής επέμεινε και πέτυχε τον στόχο του…Με λάθη, με αποτυχίες…Όμως τα κατάφερε. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος είχε κάθε λόγο να χαμογελάει, οι παίκτες έστησαν ένα μικρό πανηγύρι εντός και εκτός παρκέ, ενώ η άνοδος έφερε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια του Ηρακλή…

Χρόνος υπάρχει για την επόμενη ημέρα. Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν…Όμως, ο Ηρακλής ήρθε για να μείνει…Φυσικά, αυτοί που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα, θα είναι αυτοί που θα πρέπει να ακούσουν ΄ένα μεγάλο ευχαριστώ…Γιατί όπως λέει και το άσμα, “στα χρόνια της υπομονής δε θα μας θυμήθηκε κανείς”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντιβιτς. Ο Ζακ …